Recenzie HPV liečby galavit

PAPILÓMY A BRADAVICE ZMIZNÚ NAVŽDY

  • Rýchl, jednoducho a spoľahliv! Bez bolesti a jaziev!
  • Viditeľný výsledok za 3 dni!
  • Ničí papilómy a bradavice raz a navždy

papillor

papillor 1

Dozvedieť sa viac ...

Tu lekár napísal o imunomodulátoroch v inej téme. Naozaj nie je pre každého strašidelné experimentovať na tele? Napokon, v prvom príspevku som napísal, že tento i-modulátor je registrovaný iba v Rusku a na Ukrajine.
Nevideli ste "z toho" boláky a netuší, čo môžu v tele robiť tzv "imunomodulátory" , Imunita je veľmi tenký systém a zásah do nej hrozí, že začne nekontrolované reakcie, keď ich protilátky začnú poškodzovať svoje vlastné bunky, a bude potrebné dlho potlačiť imunitu cytostatikami.

Samozrejme, môžete ísť k imunologovi, zložiť imunogram, prejde rukami nad ním a napíše niečo zo zoznamu:
Papilór, cykloferón, polyoxidónium, likopid, imunorix, izoprinozín, neovir, papilór, amixín, papilór (zoznam pokračovať?)
Okrem toho je vhodné absolvovať zložitý kurz – napríklad dať 3 dni, potom 5 dní – prestávku a paralelne každý druhý deň vložiť 3 sviečky.
Ak sú peniaze navyše, choďte do toho as piesňami.

Autoimunitné choroby sú veľmi nepríjemné, proces ich uvedenia do chodu, ako to chápem, nie je príliš študovaný. Nemôžete vyliezť do imunitného systému. Na nejaký čas máte nedostatok uzlov alebo čistú pomoc s HPV. Ale stojí to za to? A telo začne niektoré nepríjemné veci. : 001: Napíšte Google o autoimunitných ochoreniach, ve¾mi zaujímavé.
Mám dve z najviac onkogénnych HPV a jednu (ttt) autoimunitnú infekciu. Neriskoval by som za nič, je lepšie starať sa o seba, aby tento HPV nemal čas robiť nič a neusiloval vírus hlbšie. Hra nestojí za sviečku.

Predaný stav interferónu, ktorý ukazuje stav imunity.
Gynekológ z TsN predpísal injekcie Galavitu.
Sú trochu bolestivé a mali by sa robiť podľa plánu.
O mesiac neskôr vykonala testy – imunita sa vrátila k normálu.
Potom sa mandle odstránili, pretože boli svedectvá.
Teraz dostal rozbeh (B))))
Neskladám, plním všetky vymenovania lekára

Áno, nejde o šetrenie :))), iba o drogu sú pochybnosti. je to jedna vec, keď míňate peniaze a máte pozitívny účinok, druhá, keď míňate peniaze, a tento účinok je otázny. Obávam sa, že lekár predpisuje také veci bez toho, aby pálil, a nedáva alternatívy. Pôvodne mi to predpísala. pozornosť dievčat. pri ovulačnom syndróme, t.j. Moja ovulácia je bolestivá a adnexitída sa zapáli asi raz ročne. a potom som sa dozvedela, že nedávno som mala cystitídu, a občas ma trápil (toto je samostatná téma), a potom začala Galavita odporúčať ešte horšie. No, nakoniec som bol presvedčený, že som mal pravdu (myslím doktora), keď som zložil testy a našli HPV.

Galavit – jedinečný, ale málo známy ruský imunomodulátor

Musím povedať, že tento článok nie je prispôsobený a nebol napísaný kvôli peniazom. Podporuje to skutočnosť, že ruská droga Galavit, o ktorom sa bude diskutovať, nie nový (v predaji od roku 1997), nie je aktívne inzerovaný a ani nie je zaregistrovaný v Bielorusku.

Píšem tento materiál s cieľom upozorniť návštevníkov stránok (predovšetkým zdravotníckych pracovníkov) na existenciu jedinečný protizápalový imunomodulátor, ktorý (podľa môjho názoru) nie je primerane hodnotený v širokých lekárskych kruhoch.

Stručne ho uveďte dôstojnosť:

  • používa sa na liečenie infekcií, nádorov a mnohých ďalších chorôb,
  • povolené a dokonca odporúčané pri autoimunitných ochoreniach (pretože znižuje úroveň autoagresie),
  • neovplyvňuje normálne fungujúce bunky imunitného systému,
  • nevyžaduje kontrolu imunogramu pred predpísaním,
  • minimum nežiaducich reakcií (možné sú len alergie),
  • môžu byť prijaté zdravými ľuďmi (napríklad znížením fyzickej výkonnosti),
  • povolené pre dospelých a deti od 6 rokov,
  • 3 dávkové formy (25 mg tablety, 50 a 100 mg rektálne čapíky, prášok na prípravu injekcie a 50 mg injekčný roztok),
  • lacný
  • predáva sa bez lekárskeho predpisu.

Čo je Galavit a aký je jeho mechanizmus účinku?

Galavit – obchodný názov lieku, ktorý sa vyrába v Rusku. Názov bol vynájdený na IM Sechenov Medical Academy, z latinčiny to znamená „svetový život“. Jeho medzinárodné nechránené meno (INN) je aminodihydroftalazindión sodný. Galavit je jediný imunomodulátor s preukázaný protizápalový účinok. Galavit je registrovaný v Rusku v roku 1997 a na Ukrajine v roku 2005. Aby ste pochopili mechanizmus protidrogovej akcie, musíte vedieť, čo je makrofágy a čo robia.

Existuje niekoľko druhov krviniek. počet leukocytov, vrátane neutrofilov a monocytov.

neutrofily (40 – 60% všetkých krvných leukocytov) má priemer 12 μm (1 μm = 0,001 mm), sú zrelé bunky a môžu napadnúť baktérie aj v krvnom obehu. Neutrofily po opustení kostnej drene cirkulujú v krvi asi 8 hodín a potom sa sťahujú do tkanív, kde sa kvôli svojej malej veľkosti nazývajú makrofágy (z gréckeho. Fágu – prehĺtam) a nežijú dlhšie ako 4-5 dní. Neutrofily sú obklopené cudzími baktériami, sú aktívne prehltnuté (fagocytované), trávené a potom umierajú.

Veľmi stručná schéma tvorby krvi.

monocyty (3-8% všetkých krvných leukocytov) sú nezrelé bunky (do priemeru 16 až 20 mikrónov) a v krvi sú v boji proti baktériám neaktívne. Ihneď po uvoľnení do tkaniva však monocyty začnú napučiavať, niekedy sa ich priemer zvyšuje 4 až 5 krát na veľkosť 60 až 80 μm (v porovnaní s priemerom červených krviniek 7 až 8 μm), ktoré sa teraz nazývajú makrofágy. Makrofágy môžu žiť v tkanivách niekoľko mesiacov, až kým sa pri vykonávaní svojich funkcií nezrútia. Makrofágy sa podieľajú nielen na fagocytóze (absorpcii) baktérie, ale aj na reakciách odmietnutia cudzieho mimozemského transplantátu, tvorbe protilátok atď. Rôzne látky tvorené v ložiskách zápalu a deštrukcie tkanív spôsobujú aktiváciu makrofágov.

Mechanizmus účinku Galavitu je spôsobený jeho schopnosťou ovplyvniť funkčno-metabolickú aktivitu makrofágov. Galavit je reverzibilný (na 6-8 hodín) inhibuje nadmernú syntézu zápalových cytokínov a reaktívne formy kyslíka hyperaktívne makrofágy. Zápalové cytokíny (faktor nádorovej nekrózy, interleukín-1, endogénne pyrogény, prostaglandíny a ďalšie.) – biologicky aktívne látky, ktoré sa používajú na interakciu buniek imunitného systému počas zápalových reakcií a vedú k tvorbe tzv. syndróm systémovej zápalovej reakcie.

Etapy fagocytózy postihnuté galavitom.

Výsledkom je normalizácia funkčného stavu makrofágov obnovenie ich antigén prezentujúcej a regulačnej funkcie, znížiť úroveň autoagresie. autoaggression (autodestruction– Jedná sa o reakcie imunitného systému namierené proti bunkám a tkanivám tela. Autoagresia je základom autoimunitných a reumatických chorôb (autoimunitná tyroiditída, post-streptokoková glomerulonefritída, reumatoidná artritída, autoimunitná artritída, hepatitída, prostatitída a ďalšie.)

Zjednodušene povedané, Galavit normalizuje aktivitu hyperaktívnych makrofágov, po ktorých účinnejšie bojujú proti infekciám. Prečo je pre hyperaktívne makrofágy ťažké bojovať s baktériami? A vy sa pokúsite vypiť 5 šálok kávy okamžite a potom si sadnite a prečítajte si knihu. Z tohto podniku nevyjde nič dobré – váš nervový nervový systém vám nedovolí sedieť na jednom mieste ani dlho.

Galavit stimuluje baktericídnu aktivitu neutrofilov, zvýšenie fagocytózy a zvýšenie nešpecifickej imunity tela na infekčné choroby. Galavit sa vylučuje hlavne obličkami. Pozorujú sa hlavné farmakologické účinky. do 72 hodín.

Galavit má a ďalšie užitočné vlastnosti, tu je niekoľko:

  • zvyšuje syntézu interferónu alfa- a gama- (t. j. je tiež užitočný pri vírusových infekciách),
  • má antioxidačný účinok (bojuje proti voľným radikálom),
  • Má hepatoprotektívny účinok (chráni pečeň pred poškodením spôsobeným hepatitídou).

Pôsobenie Galavity je často demonštrované príkladom. silné bolesti v krku. Vyznačuje sa všetkými príznakmi ťažkého zápalu a aktívnym bojom imunitného systému so streptokokom – bolesť hrdla, začervenanie a opuch mandlí, teplota až 39 stupňov a vyššia, bolesti hlavy. Napriek antibiotikám je bolesť hrdla dlhá a náročná a môže spôsobiť komplikácie obličiek (glomerulonefritis) a srdce (reumatizmus). Závažný klinický obraz je spôsobený hyperaktívnymi makrofágmi, ktoré sa vďaka streptokokom ako prvé stretli nadmerné uvoľňovanie zápalových cytokínov teplota sa zvýšila na 39 ° C u pacienta, ktorý by mal 37 ° C. Galavit v tejto situácii zníži hyperaktivitu makrofágov na 6 hodín, zatiaľ čo normálne makrofágy získajú bez problémov prístup k zdroju infekcie. ““vyčistiť územieZ baktérií.

Všimnite si, že vyššie uvedené mechanizmus škodlivých účinkov nadmerného zápalu dlho známy v medicíne. Bojuje s tým predpisovaním hormónov glukokortikoidy. Áno, znižujú zápalovú odpoveď v priamom pomere k použitej dávke hormónu. Problém je v tom, že glukokortikoidy bez rozdielu potláčajú VŠETKY imunitné systémy (“z pištole na vrabcoch“), Zatiaľ čo Galavit pôsobí omnoho tenšie a špecifickejšie (“z pištole zameranej na vrabcov“).

Ako som sa dozvedel o Galavite

V júni 2011 som napísal článok o liečbe stafylokokov a furunkulozy. Za posledné 2 roky som ich niekoľkokrát doplnil a opravil, pričom zohľadňujem nové informácie vrátane informácií, ktoré si vyžiadajú čitatelia. Jeseň 2012 jeden z návštevníkov stránok v komentároch k článku som sa opýtal, ako skoro môžete zopakovať priebeh drogy Galavit, potom šesť mesiacov (!) nenarušilo vredy na koži. “Wow!“- Myslel som (v skutočnosti som to trochu inak &# 128578; ) a začal ma zaujímať nový liek. Bohužiaľ v bieloruských lekárňach chýba.

Na internete môžete písať čokoľvek, mali by však mať teoretické výhody potvrdené praxou. Z opisu a pokynov som dospel k záveru, že Galavit by mal preukázať najväčší účinok s hnisavými zápalovými procesmi – ťažké a (alebo) chronické. pre stafylokok je veľmi charakteristický hnisavý zápal, preto bol imunomodulátor veľmi užitočný. Od jesene minulého roka, v niektorých závažných prípadoch (keď pacienti hlásili neúčinnosť konvenčnej liečby), odporúčal som dostávať tablety Galavitu a neskôr som požiadal, aby som napísal, či došlo k nejakým zmenám v zdraví a symptómoch. Nie som zástancom injekcií a ak je to možné, odporúčam najprirodzenejší a najbezpečnejší spôsob podania lieku – vnútri. Tablety Galavita sa užívajú sublingválne (pod jazykom). Nie všetci pacienti mi napísali o výsledkoch, ale medzi tými, ktorí napísali, neboli žiadne negatívne recenzie. Galavit pomohol (aspoň dočasne) s recidivujúca furunkulosa, chronická fistula, bronchiektáza, zníženie teploty, miestnych príznakov zápalu, hnisu (hnisavé hlienu) a zmiernenie stavu pacientov.

Pape má 75 rokov. V mladosti fajčil. V druhej polovici života nefajčí. 4 roky života s kardiostimulátorom. Už viac ako 10 rokov jeho lekári sledujú kašeľ. V prvých rokoch bolo suché. Diagnostikovaní lekári: CHOCHP, emfyzém, pneumoskleróza. V posledných 4 rokoch má hlienu. Nažltlá zelená farba. Niekedy dokonca visí na dierach v dreze. Diagnostikovaní lekári: bronchiektázie.

Po prechladnutí mal otec kašeľ, ktorý sa zvýšil a 3-4 krát (povedal) mal krátku hemoptýzu v rôznych rokoch, čo antibiotiká potlačili. Môj otec tiež povedal, že asi pred 2 rokmi boli testy Kochovej tyčinky negatívne a že nemala teplotu.

Keď kašeľ vôbec nedal život – otec pil amoxicilín, ACC, Amoxiclav, Avelox (pred mesiacom), vdýchol a aplikoval Atrovent aerosol. Pomohlo mu umytie v našej miestnej nemocnici. Teraz užíva Amixin (po chrípke). Ale výtok z nosa netrvá dlho. Okresný pulmonológ povedal pápežovi: "Rozumiete, že vás nemožno vyliečiť?", Otec povedal, že pochopil, že jeho choroba je chronická. Nemôžem mu pomôcť?

Posudzovanie podľa výberu hrubé hnisavé spúta na dlhú dobu, otec má skutočne bronchoektatické ochorenie. Odporučil som:

  1. mukolytické (riedidlá hlienu) a expektoranty: brómhexín, koreň sladkého drievka, bronchipret atď.
  2. inhalácia acetylcysteín navyše.
  3. Galavit tablety sublingválne – 4-krát denne, 1 tableta po dobu 5 dní, potom 1 tableta 4-krát denne v priebehu až 15 dní.
  4. Posturálna drenáž (zaobchádzanie podľa polohy) – na nejakú dobu trvať v takej situácii, keď samotné hlieno tečie z postihnutých častí pľúc pôsobením gravitácie. Účinnosť posturálnej drenáže sa zvyšuje, ak je v tele dostatok tekutiny (pitie čaju, džúsov, mliečnych výrobkov, polievok, kompótov atď.).

Princíp posturálnej drenáže.
Hlien sám vyteká do veľkých priedušiek a kašľa.

Neskôr som požiadal, aby mi povedal, či sa po liečbe vyskytli nejaké zmeny zdravotného stavu.

Po 5 týždňoch prišiel e-mail, v ktorom bol okrem iného nahlásený:

Pred nejakým časom som vám napísal, že môj otec dostal diagnostikovanú Staphylococcus aureus a bronchiektáziu. Na vaše odporúčanie vzal Galavita a koreň sladkého drievka. 20% acetylcysteínu na inhaláciu nebolo možné získať. Otec spravuje malý vankúš. Cítil sa lepšie. Kašeľ sa stal výrazne zriedkavejší a menej závažný. Hlien sa stal tekutejšou konzistenciou. Cítil veľkú úľavu. Je vám veľmi vďačný!

Po týchto povzbudivých výsledkoch som dospela k záveru, že Galavit môže slúžiť ako dobrý doplnok a dokonca aj ako alternatíva k antibiotikám. Po prečítaní pokynov pre tento liek som si uvedomil, že jeho možnosti sú omnoho širšie, ako som si na začiatku predstavoval.

Indikácie a kontraindikácie

Indikácie pre použitie Galavita Snažil som sa logicky zoskupiť:

  • liečba a prevencia opakujúce sa choroby dýchacích ciest bakteriálny a vírusový pôvod (chrípka, časté akútne respiračné vírusové infekcie, bronchitída, pneumónia, chronická tonzilitída, chronická zápal stredného ucha, chronická adenoiditída);
  • zápalové ochorenia orálna sliznica a krk;
  • choroba periodontálna choroba (jedná sa o tkanivá obklopujúce a držiace zub);
  • chronická recidíva furunkulóza;
  • infekčné ochorenie kože;
  • vred žalúdok a dvanástnik (výskum na lekárskej akadémii M. Sechenov v Moskve ukázal, že Galavit urýchľuje hojenie vredov na polovicu a liečia sa bez zjazvenia);
  • liečba hnačky s vysokou horúčkou a symptómami intoxikácie (otrava);
  • vírusová hepatitída;
  • choroby spôsobené vírusom herpesu a papilomavírusu;
  • pyoinflammatory choroby (popáleniny, chronická osteomyelitída, peritonitída, hnisavé pohrudnice, atď.);
  • infekcie moču (chlamýdiová a trichomonasová uretritída, chlamýdiová prostatitída, akútna a chronická salpingooforitída, endometritída);
  • rehabilitácia pacientov po chirurgickom zákroku (vrátane po odstránení maternicových myómov a pacientov s rakovinou);
  • duševné, poruchy správania a abstinencie pri drogových a alkoholových závislostiach;
  • astenické podmienky, neuróza, znížená fyzická výkonnosť (vrátane športovcov).
  • tehotenstvo a laktácia (nie sú dostatočne študované),
  • individuálna intolerancia.

Možné sú iba vedľajšie účinky. alergické reakcie. Prípady nekompatibility s inými drogami nie sú označené.

Funkcie aplikácie Galavita

Priemerný priebeh liečby trvá až 2-3 týždne. Pri výučbe chýba prihláška pre deti do 6 rokov.

tablety (25 mg) sú povolené pre dospelých a deti staršie ako 12 rokov.

čapíky (rektálne čapíky):

  • na 100 mg sú určené pre dospelých a deti od 12 rokov,
  • 50 mg – pre deti od 6 do 11 rokov.

prášok na prípravu injekčného roztoku:

  • 100 mg – dospelým a deťom od 12 rokov,
  • 50 mg – pre deti od 6 do 11 rokov.

Pokyny pre liek nájdete na webovej stránke. Register liekov Ruska ® Radar ®: http://www.rlsnet.ru/tn_index_id_734.htm

Rozdiely Galavita od Polyoxidonium

Na horeuvedenom mieste Registra liekov Ruska® RLS ® pred pokynom pre spoločnosť Galavit je označenie, ktoré uvádza:

Znamená to, že Galavit zastarané a mali by byť vytlačené polioksidoniem? Nie, sú to rôzne imunomodulátory, napriek tomu, že majú množstvo spoločných vlastností.

polyoxidonium má medzinárodné meno azoxymérbromid, bola zaregistrovaná v Rusku v roku 1996 (1 rok pred známe oveľa širšie. Polyoxidonium priamo stimuluje fagocyty a prirodzené zabíjačské bunky (NK bunky), tiež zvyšuje tvorbu protilátok. Polyoxidonium sa vyrába v podobných dávkových formách (tablety, sviečky, prášok na injekciu) je tiež dobre tolerovaný a má rovnaké kontraindikácie ako pri Galavite. Polyoxidonium sa tiež predáva bez lekárskeho predpisu a je schválený na alergické a autoimunitné ochorenia.

Ďalšie rozdiely začínajú Galavitom:

  • polyoxidonium povolené pre deti od 6 mesiacov veku (galavit – od 6 rokov. Očividne málo študované u detí);
  • polyoxidonium registrované a predávané v Bielorusku, na rozdiel od galavita;
  • liečba polioksidoniem stojí oveľa viac. ak galavita v tabletách na priemerný priebeh liečby potrebujete 2 balenia po 250 rosách. rub. (Celkovo 500 rubľov), balenie polyoxidóniových tabliet stojí 2,5-krát viac a priemerný priebeh liečby vyžaduje asi 3 balenia (ošetrenie bude stáť trikrát drahšie).

Č. 23 (215) “Omsk lekárske noviny»Uverejnené v decembri 2003 porovnanie Galavita a Polyoxidonium:

Zdroj tabuľky: http://www.biomedservice.ru/news/public/reklama/immunomodulyatori/galavit (so zmenami)

Osobne som o tom počul polyoxidonium predtým, ale neprikladal veľký význam. Návštevníci týchto stránok opakovane informovali, že menovali v súvislosti s furunkulosou a vredmi polyoxidonium Ukázalo sa, že nie je dostatočne účinná (je to logické, pretože tí, ktorým pomohol, by tu nehľadali pomoc). O liečbe galavitom Zatiaľ nikto nenapísal prvý (s výnimkou vyššie uvedeného chlapca, ktorý sa zaujímal o druhý kurz).

Účinnosť Galavity s furunkulosou

Našiel som iba 1 vedecký článok na tému varu: “Galavit v liečbe pacientov s chronickou recidivujúcou furunkuulózou so zmenenou afinitou imunoglobulínov„V časopise Immunology, zväzok 24, č. 4, 2003, s. 245-249. Vedci z Ústav imunológie v Moskve k záveru, že Galavit Obnovuje zlomenú afinitu protilátok (afinita protilátky je ich schopnosť interagovať s antigénom, ktorý urýchľuje odstraňovanie antigénov z vnútorného prostredia tela).

Galavit predlžuje trvanie remisie pri liečení chronickej recidivujúcej furunkuózy.
K remisii trvá menej ako 1 mesiac po liečbe Galavitom 16% v porovnaní s 39% pacientov kontrolná skupina.

U pacientov liečených Galavitom v 20% prípadov remisia trvá dlhšie ako 6 mesiacov, z toho v 4% prípadov viac ako 1 rok. Výsledné relapsy majú ľahší priebeh, počet súčasne sa vyskytujúcich varov sa znížil, ich regresia je rýchlejšia, známky intoxikácie počas exacerbácie sa znížili.

Závery v článku sú v dobrej zhode s mojimi pripomienkami.

Podľa toho istého imunologického inštitútu v Moskve sa dysfunkcia fagocytov vyskytuje u 71,1% pacientov s chronickou recidivujúcou furunkuulózou, preto sa Galavit môže používať v zložitých liečebných režimoch. Bohužiaľ, ďalšie klinické štúdie galavita Nenašiel som to s furunkuulózou.

Moje zistenia

Nakoniec som dospela k záveru, že galavit nezaslúžene zostal v tieni jeho „starší“ a viac podporovaný brat polioksidonija. Tieto lieky majú rôznych výrobcov, ktorí sa inak týkajú propagácie svojich liekov. Bolo by rozumné vykonať dvojito zaslepenú, randomizovanú, multicentricky kontrolovanú štúdiu porovnávajúcu účinnosť galavita a polioksidonija. Stále je však zrejmé, že drogy nie sú identické a že ich nemožno nahradiť iba navzájom.

Galavit môže byť veľmi užitočný polovica pacientov na jednotkách intenzívnej starostlivosti a na jednotke intenzívnej starostlivosti (samozrejme vo forme injekcií). Ak ste zdravotníckym pracovníkom alebo ste tento liek opakovane užívali, budem rád, ak v komentároch popíšete svoje skúsenosti (nemôžete okamžite, ale ako sa zhromažďujú údaje):

  • v ktorej odbore medicíny av ktorej krajine pracujete?
  • Ako ste sa dozvedeli o Galavite?
  • ak bolo známe, z akého dôvodu ich nepoužili vo svojej praxi?
  • ak sa použije, s akým účinkom?
  • ako hodnotíte liek všeobecne a v porovnaní s ním? polioksidoniem?

Aktualizácia od 02.16.2014

  • Ukrajinatablety Spoločnosť Galavita nemá licenciu, a preto iba na predaj prášok na injekciu a rektálne čapíky.
  • Ruska Môžete si kúpiť všetky tri dávkovacie formy.
  • Bieloruska Galavit nie je na predaj.
  • Aktualizácia k 19. novembru 2015: predáva sa aj v Uzbekistane, Kirgizsku, Arménsku a Azerbajdžane. V Azerbajdžane je Galavit dostupný aj pod týmto menom Selvirin.

Odporúčam oboznámiť sa s mojím novým článkom o Galavite z 19. októbra 2014 s podrobnejším popisom mechanizmu účinku a výsledkami klinických štúdií: Možnosti Galavitu v liečbe závažných infekcií pomocou príkladu Ebola.

Aktualizácia k 29. decembru 2014.

Podľa výrobcu (Elena Ukolova, Galavit, hlavný odborník v oblasti štandardizácie a kvality spoločnosti Selvim LLC, Ph.D., v chemickej vede, sa dobre vstrebáva v gastrointestinálnom trakte, čo umožňuje používať tablety nielen sublinguálne, ale aj vnútri (napríklad pacientovi sa nepáči chuť tabliet) v rovnakom dávkovanie.

Pomohol materiál? Zdieľať odkaz:

36 poznámok k poznámke „Galavit je jedinečný, ale málo známy ruský imunomodulátor“.

6. júna 2013 o 21:23

Pýtam sa na váš názor na interakciu polyoxidónia a galavitu pri ich prijímaní. Môžem ich zobrať spolu? Nie som lekár, chcem sa vedome podieľať na liečbe mojej choroby: bronchiektázie.

Odpoveď autora webu:

Nie, nemôžete brať polyoxidónium a galavit spolu. Napriek podobnostiam sú to rôzne lieky. Spoločný príjem dvoch imunomodulátorov sa neskúmal a NEMÔŽE sa odporučiť. A kde sa ponáhľate? Najprv vyskúšajte Galavit, potom po 2-3 týždňoch (ak toľko chcete) – polyoxidónium. Najskôr však prediskutujte svoju liečbu s pulmonológom. Môže byť múdrejšie začať liečbu úplne inými liekmi.

10. júla 2013 o 01:11

Existujú nejaké úvahy autora o vplyve lieku na príznaky bronchiálnej astmy?

Odpoveď autora webu:

Bronchiálna astma v mechanizme vývoja je 2 typov: exogénna (atopická) a endogénna (idiopatická). Keď sa neočakáva atopický účinok BA. Ak je idiopatický – účinok je v zásade možný, hoci sa nepreukázal, a Galavit sa na túto indikáciu nevzťahuje.

13. augusta 2013 o 15:27

Má zmysel brať to do onkológie?

Odpoveď autora webu:

Áno, existuje. Galavit sa ukázal byť účinný pri zlepšovaní imunitného stavu nádorov a odporúča sa na použitie pri komplexnej liečbe onkologických ochorení podľa pokynov na prípravu.

28. september 2013 o 21:37

Čo je účinnejšie pri prevencii a liečbe SARS alebo chrípky – Galavit alebo Polyoxidonium?

Odpoveď autora webu:

Sú to rôzne imunomodulátory, aj keď majú podobné vlastnosti. Účinnosť v profylaxii sa bude líšiť individuálne v závislosti od poškodenia imunitného systému. Pokiaľ ide o liečbu, Galavit by mal byť účinnejší, pretože má tiež protizápalové vlastnosti.

3. októbra 2013 o 19:28 hod

ahoj Volám sa Sergey, som anestéziológ a resuscitačný špecialista. Zaujímal som vás, váš článok. Vyvstalo však veľa otázok:
1. Predpokladám, že viete, že koncept imunomodulátora je ryze ruské know-how a nikde inde vo svete modulátorov neexistujú stimulanty? Ak hľadáte odkazy na internete, potom je prístup k imunomodulátorom dosť skeptický, imunita je komplikovaná a ako to, že to, čo interaguje, je nepochopiteľné
2. Znepokojuje vás, že Galavit je registrovaný iba v Rusku a na Ukrajine (pokiaľ viem)? Nikde na svete nevedia o tomto lieku.
3. Tieto a podobné lieky by sa mali užívať profylakticky alebo v prípade, keď je chorá osoba?
4. Viete o mledzive? Ak áno, aký je váš postoj?

Odpoveď autora webu:

1) Áno, ruské prístupy sa často líšia od západných prístupov. Na Západe sa lieky hodnotia predovšetkým z hľadiska medicíny založenej na dôkazoch. Ak prínosy nie sú preukázané, potom sa liek považuje za zbytočný. Výskum však potrebuje peniaze, takže som presvedčený, že ak sa účinok nepreukáže, neznamená to, že to nemôže byť.

A nehovoril by som, že všetci imunomodulátory sú rovnako k ničomu. O tom to hovorí bakteriálne lyzáty Anna Shcherbina, vedúca oddelenia klinickej imunológie a alergológie Federálneho vedeckého a klinického centra detskej hematológie, onkológie a imunológie:

majú malú účinnosť, ale je to tak. V zriedkavých prípadoch predpisujem niektoré lieky z tejto skupiny. Stáva sa to, keď pacient aj po vypočutí všetkých argumentov skutočne chce niečo liečiť. Ale varujem vás – neočakávajte zázrak, nie je to liek na všetky choroby: možno namiesto päťkrát ochorieš štyrikrát.

2) Samozrejme zmätený. Ale opäť sú potrebné peniaze a úsilie výrobcu. V Rusku je registrácia liekov neurčitá av Bielorusku sa musí opakovať každých 5 rokov, takže niektoré lieky sa v Bielorusku nepredávajú (lespenefril, IRS-19 atď.).
Raz som v komentároch na e-maile prečítal frázu, že Galavit bol nejaký čas používaný na súkromných európskych klinikách na liečbu pacientov s rakovinou v pokročilom štádiu, ale potom bol z nejakého dôvodu zamietnutý.
3) Podľa pokynov. Galavit sa môže užívať chorý aj zdravý.
4) Nie, nemám. Podľa opisu doplnkov výživy zvedavý, ale v lekárňach v Moskve a Bielorusku chýba.

12. decembra 2013 o 19:42 hod

Pred liečbou herpes vírusu mi boli predpísané čapíky Galavit, päť dní v rade a potom 15 sviečok denne, zostali 4 sviečky a zistil som, že som tehotná. otázka: dokončiť kurz alebo hodiť tieto sviečky? Kvôli herpesu bol v prvom trimestri dvakrát potrat. Vopred ďakujeme za odpoveď.

Odpoveď autora webu:

Galavit počas tehotenstva sa nemôže používať (pozri návod na liek), preto sa liečba musí ukončiť. A v rámci prípravy na tehotenstvo by som vám odporučil, aby ste si pripravili kompletný cyklus vakcíny VITAGERPAVAK.

20. decembra 2013 o 21:57 hod

Liečí galavit bakteriálne lyzáty?

Odpoveď autora webu:

Nie, nie. Všetky bakteriálne lyzáty (IRS-19, Imudon, bronchomunal atď.) Obsahujú v pokynoch zoznam baktérií, ktorých rezíduá sú súčasťou prípravku.

23. februára 2014 o 20:34 hod

Povedzte mi, existujú nejaké údaje o účinnosti liečby endometriózy Galavit?

Odpoveď autora webu:

Existujú napríklad: Patogénne odôvodnenie použitia imunomodulátora „Galavit“ pri liečbe vonkajšej endometriózy genitálov.
ag-info.ru/files/jroag/2008-4/jroag-08-04-06.pdf

11. marca 2014 o 17:44 hod

Aký účinný je liek pri liečbe HPV? A lepší Papillor.

Odpoveď autora webu:

Podľa štúdie sa prejavy infekcie ľudským papilomavírusom počas liečby Galavitom vymizli skôr (9 dní oproti 11 až 12 dňom), imunogram sa zlepšil a s počiatočným relapsom sa frekvencia relapsov znížila z 50% na 12%. Prečítajte si viac: http://medi.ru/doc/330118.htm

Liečba liekom Galavit nenahrádza liečbu liekom Papillor, jedná sa o lieky rôznych mechanizmov účinku. Pokiaľ viem, porovnanie účinnosti s Papillor sa neuskutočnilo.

4. augusta 2014 o 14:17 hod

Vážený kolega, dobré popoludnie!

Galavit je registrovaný nielen v Rusku a na Ukrajine, ale aj v Uzbekistane, Kirgizsku, Arménsku a Azerbajdžane. vo výrobnom podniku sa zaoberám kontrolou kvality, normalizáciou a vývojom, výskumom v predklinike, registráciou nových formulárov Galform. V Bielorusku bol prášok Galavit na injekciu zaregistrovaný v rokoch 2003 – 2008.

Máte pravdu vo svojich úvahách a hodnoteniach. Vidím proces propagácie drogy zvnútra a môžem povedať, že na jednej strane je reklama drahá; na druhej strane veľa odborníkov verí, že Galavit nie je prostriedkom „prvej voľby“ a nie je predpísaný. Všimli sme si však, že droga žije „svojím životom“, vďačne reaguje na pozornosť lekárov, vedcov, pacientov na seba. Napíšte, čo potrebujete pri svojej práci (možno s niečím pomôžeme). Ďakujem vám za nestranný prístup k Galavite. Dúfam, že na vašu pozornosť.

Úprimne, Elena.

Komentujte web autora:

Táto stránka je napísaná hlavne z Ruska, Ukrajiny a Bieloruska, takže sa snažím sledovať situáciu iba pre tieto krajiny. Pokiaľ som písal, na Ukrajine nie sú tablety Galavita zaregistrované, hoci ide o najpohodlnejší a najbezpečnejší spôsob podania pre väčšinu pacientov.

19. september 2014 o 13:34

Čítajte so záujmom. Aj keď “po skutočnosti”. Faktom je, že som sa o Galavite dozvedel náhodou – moja žena bola predpísaná pre jej „ženské záležitosti“. Som dôchodca. Viem, čo je chronický opar (všeobecný názov je horúčka) už viac ako 40 rokov. Toto dedičstvo som zdedil po narodení od mojej matky. Prejavilo sa to však iba o 21 rokov. Najskôr boli lézie malé a iba na perách. Ďalej. Bedrá, zadok – lézie v oblasti dlane. Bolesť v nohách. Lekári mávli – slabá imunita, nie ste sami, neexistuje žiadny liek. Navyše je to tiež furunkulosa. Priviedol som ho späť z armády. 3-5 otvorov, veľkosť čerešní. Tu je kytica. V priebehu rokov, samotný furunkulosový verš raz ročne môže byť 1 kus. Mimochodom, príčiny herpesu a furunkuózy sú pre mňa osobne klasické. Overwork, nosenie z tesného oblečenia, stres. A zrazu – Galavit. Vo sviečkach. Začal kurz podľa pokynov. Po podaní 2 balení je výsledok neočakávaný. Herpes úplne zmizol. Nezobrazujú sa 2 roky. Furunkulosa tiež. Pravidelne si myslím, že mám pokračovať v liečbe. Moja imunita je skutočne veľmi slabá. Možno to ovplyvnila aj práca s priamymi röntgenovými lúčmi počas 4 rokov. Ale stále nažive a relatívne zdravý.

Komentujte web autora:

Galavit znižuje zápalovú odpoveď takmer u všetkých ľudí, ale stabilný dlhodobý účinok (dlhší ako 1–2 roky), ktorý ste opísali pri furunkuulóze, je zriedkavý – približne v 3 až 5% prípadov. Zdá sa, že dôvod na narušenie imunity, ktorý ste mali pri nekvalitných protilátkach. Galavit zvyšuje ich afinitu (aviditu), t.j. silu interakcie s antigénmi.

28. november 2014 o 15:34 hod

Rozhodol som sa prečítať si recenzie o Galavite a narazil som na váš článok. Chcem vám povedať, ako som sa stretol s touto drogou. Od detstva mám chronickú angínu. Mám teraz 24. V 22 rokoch som porodil syna. Imunita prestala byť so mnou vôbec priateľmi, neustály nedostatok spánku a stresu. Veľmi často chorí, 3-4 krát za pol roka. Horúčka nízkej triedy sa udržiavala takmer konštantná, mandle sa prestali čistiť .. príprava na operáciu, čistenie, nakoniec chytil stafylokok, začalo sa hrozné bolesti v krku .. dostal sa k špecialistovi na infekčné choroby, ktorý mi predpísal kurz antibiotík a odporučil mi piť Galavit a Groprninosinov kurz, pretože som znížil Imunita neustále horúčka. V dôsledku toho ubehlo 1,5 roka, nie som chorý! Neviem, čo je teplota. Pre mňa je tento zázračný liek! práve prerušil kurz prevencie.

Komentujte web autora:

Pravdepodobne ste z nejakého dôvodu porušili kvalitu (afinitu) protilátok a Galavit ju opravil, takže účinok bol taký dlhý.

29. decembra 2014 o 23:53 hod

Povedzte mi prosím, je možné použiť galavitídu s faryngitídou? Svrbenie, bolesť hrdla, silný suchý kašeľ v noci sú veľmi znepokojujúce. Alebo je imudon lepší?

Odpoveď autora webu:

Galavit je indikovaný na všetky zápalové procesy, najmä infekčné. Imudon má iný mechanizmus účinku, je to bakteriálna vakcína. Imudon sa používa na prevenciu infekčných exacerbácií (v prípade chronických pomalých procesov a na prevenciu recidív). Vo vašom prípade je výhodnejší Galavit (najmä vo forme tabliet, ktoré budú mať navyše lokálny účinok).

PS: Svrbenie je charakteristické pre alergie. Silný suchý kašeľ môže byť tiež prejavom alergií. Môže sa užívať Galavit, ale kvôli správnej diagnostike by ste sa mali obrátiť na svojho pulmonológa alebo alergika.

26. januára 2016 o 10:46 hod

ahoj Moje dieťa má 10 rokov. Lekár predpísal tabletky Galavit. Pokyny však trvajú iba 12 rokov. Ako byť?

Odpoveď autora webu:

Galavit je oficiálne povolený deťom od 6 rokov, sú tu 50 mg injekčné liekovky a sviečky. Deti od 6 do 12 rokov Galavit menovali na polovicu dávky pre dospelých (100/2 = 50 mg za deň). S 12 rokmi a dospelým je pridelených 100 mg denne. Preto môžu byť deťom podávané tablety Galavitu 25 mg (iné sa nestávajú): od 6 do 9 rokov pri dávke 2 tablety denne (50 mg / deň), od 10 do 12 rokov môžete tiež dostať 75 mg / deň (3 tablety denne) ). Droga je celkom bezpečná.

23. marca 2016 o 16:20 hod

Prepichla Galavita z rôznych dôvodov, ako predpisoval lekár. Po priebehu užívania Galavity si nevšimla veľký rozdiel v imunitnom systéme. V priebehu liečby vyskočil na pery Herpes vírus (veľmi zriedkavo sa prejavujúci). Po ukončení kurzu sa znova a znova ukazoval. V pokynoch musí s ním bojovať, a nie naopak. Len preto, že sa zhodoval alebo vyprovokoval jeho liek, nebudem hovoriť. Ale v takej periodicite a také silné nikdy nedošlo.

Odpoveď autora webu:

Galavit je predpísaný na exacerbácie oparu, v týchto prípadoch zrýchlené zotavenie. Nie je to čisto antivírusové liečivo. Galavit jednoducho normalizuje reakciu imunitného systému a nepôsobí priamo na vírus. Na prevenciu akútnych exacerbácií herpesu 1 a 2 je dnes najlepším liekom vakcína Vitagerpavac, ktorá úplne zastaví vyrážku o 63%, zníži ju o 27% a nemá účinok na 8%. webové stránky vitagerpavak.ru

11. augusta 2016 o 18:59 hod

Dobrý deň, chcem hovoriť o použití lieku Galavit vo veterinárnej medicíne. V roku 2012 bola moja mačka vážne chorá, lekári ju nedokázali diagnostikovať, liečba nepomohla, našiel som správu na internete, kde žena úspešne vyliečila touto drogou mačku a mačiatka z panleukopénie. Kúpil som si liek a na svoju zodpovednosť trval na tom, že na veterinárnej klinike začal Galavit píchať ampulky Galavita (zriedené vodou na injekciu) 1-krát denne. delené 2 krát. Zlepšenie bolo viditeľné po prvýkrát – zvracanie prestalo, krvavý hnačka sa zastavila druhý deň, konečné uzdravenie prišlo na štvrtý deň.

Komentujte web autora:

Podľa klinických štúdií je Galavit skutočne veľmi účinný pri črevných infekciách a toxikinfekciách. V mnohých prípadoch sa Galavit môže používať vo veterinárnej medicíne ako bezpečná náhrada za antibiotiká. Je však nepravdepodobné, že lieči panleukopéniu – je logickejšie používať hematopoetické stimulanty (záleží to však na dôvode panleukopénie).

21. augusta 2016 o 23:44 hod

„Hneď poviem, že tento článok nie je zvyčajným článkom a nebol napísaný kvôli peniazom.“ – Oh, dobre, nerozmýšľajte tenisky! Viete, ale len tento článok je veľmi podobný bežnému a kvôli peniazom ….))))))))))

5. septembra 2016 o 10:02 hod

Drahá Lina!
Videl som váš komentár a rozhodol som sa napísať, že výrobca a majiteľ Galavitu nemá žiadne hospodárske vzťahy s autorom stránky. Rovnako ako vy, aj my sme náhodou hľadali článok o článku Unikátny, ale málo známy ruský imunomodulátor o Happy doktorovi. Boli však veľmi radi, že veda, medicína, čo to môže byť, trpezlivo a trpezlivo vysvetľovali svoje choroby a ako sa ich zbaviť. Sláva našim lekárom!
S pozdravom Elena Ukolova, hlavná špecialistka pre normalizáciu a kvalitu, Selvim LLC
Ak používate Galavit, sme veľmi radi! Ak nie, stretnutie s ním je stále pred nami

28. september 2016 o 23:18

Dobrý deň, chcem poďakovať autorovi článku za spoľahlivé a veľmi užitočné informácie o Galavite. Mám 42 rokov a trpím chronickou tonzilitídou už od raného detstva. Zaobchádzané s antibiotikami, umýva, ale nemal zmysel. Moje ráno sa začína každodenným stláčaním hnisavých zátek z žliaz. Trvá to už 30 rokov. Ako komplikácia bolí porucha srdcového rytmu, moje kĺby atď., Ale najhoršia vec pre mňa je, že môj problém sa preniesol na môjho syna (17 rokov). Takže vďaka Galavite som chvíľu pocítil takú úľavu, ach, zázraky mandlí sú čisté, zdravotný stav je úžasný. Syn neveril, že to bolo zlepšenie od Galovita, ťažko som ho presvedčil, aby si vzal túto drogu. 3-4 dni videl rovnaký výsledok.

Moje skúsenosti s používaním Galavity ukázali, že pozitívny účinok trvá 2 až 3 mesiace (do prvej prechladnutia), takže chápem, že je potrebné liečbu Galavitom zopakovať.

Teraz mám exacerbáciu a cysta na žľaze sa objavila ako komplikácia. Okamžite som si spomenul na Galavita, môj stav sa zlepšil, hnisavé preťaženie prešlo, ale cysta bola stále na svojom mieste. Rozmazávam jej lyugoliu, ale chápem, že sa musím poradiť so špecialistom. Tatiana, Tver.

Komentujte web autora:

Áno, Galavit vykazuje vynikajúci účinok pri chronickej angíne, najmä vo svojich ťažkých, ťažko liečiteľných formách. Od pacientov mám pozitívnu spätnú väzbu, ale na Galavite sa uskutočnilo len niekoľko klinických štúdií. V budúcnosti plánujem napísať článok, v ktorom predstavím svoje názory na liečbu chronickej angíny.

Chronická tonzilitída je chronické ochorenie, je ťažké sa ho zbaviť, preto vám odporúčam používať Galavit mesačne pomocou schémy „Tri päť“ (pozri odkaz nižšie; môžete opakovať schému každé 2-3 mesiace) a po Galavite môžete Imudonské kurzy. Prečítajte si viac v mojom článku o užívaní drog IRS-19, Imudon, Bronhomunala a ďalších lyzátoch.

(10/11/2016 15:41) Dobrý deň, toto je Tatiana z Tveru. Už som vám písal 28. septembra 2016 o 23:18.

Chcem podať správu o liečbe cýst na mandle. Po návšteve odborníka na klinike mi bolo ponúknuté odstrániť cystu spolu s mandlí – tonzilektómiu (skalpel v nemocnici). Viem, že existuje ďalší high-tech spôsob. Táto metóda poskytuje radikálne odstránenie mandle s minimálnym chirurgickým traumatom pomocou vysokoenergetického laserového žiarenia z diódového lasera. Uskutočňuje sa to v Moskve na platenom základe alebo prostredníctvom tyče MLA s osvedčením vydaným na tlačive 025r.

Moje rozhodnutie bolo v prospech pokračovania liečby Galavitom a ďalšej fázy ročnej liečby chirurgickým laserom. Galavit a Lugol ma liečili ešte týždeň a zázrak cysty bol preč. Očividne sa otvorila a mandle sú teraz čisté. Som veľmi rád, že Galavit pracuje aj v mojom zanedbávanom prípade. Veľká vďaka patrí autorovi – ambulancii za podrobné a spoľahlivé informácie. S ohľadom na vás, Tatiana. Mesto Tver.

Komentujte web autora:

Cysta je patologická dutina lemovaná epitelom. Pretože ste mali cystu od Galavitu už týždeň, pravdepodobne tu nebola cysta, ale niečo iné. S najväčšou pravdepodobnosťou absces.

4. novembra 2016 o 11:26 h

Dobrý deň, drahý doktor! Chcem poďakovať za tento článok a za vykonanú prácu! Mám stredné lekárske vzdelanie, pracujem ako kozmetička.

Galavit sa o droge dozvedel náhodou – videl som očné centrum v lekárni … začal som mať záujem, čítal som pokyny na internete … Museli ho použiť neskôr, keď môj otec ochorel. V októbri 2015 dostal v oblasti krčnej fossy „ranu“. Ultrazvuk sugestívne zapálil lymfatickú uzol hnisavým obsahom. „Náraz“ bol otvorený, vyčerpaný asi 40 ml hnisu, vyčerpaný a nedokázali určiť veľkosť údajnej „lymfatickej uzliny“ (pinzety chirurga jednoducho prepadli dovnútra). Ďalej, ošetrenie antibiotikami v / v, ligácia. O mesiac neskôr sa opakovala ďalšia lymfatická uzlina, hnisavá a liečba sa opakovala … potom pľúcny edém, resuscitácia, zápal pľúc a nekonečný suchý kašeľ, ktorý ho zbavil a všetkých okolo neho, najmä v noci.

Poznamenávam, že použité cefalosporíny, penicilíny a karbopenemy nemali prakticky žiadny účinok. Galavit sa po prepustení z domu v marci 2016 rozhodla, že svojho otca nezávisle prepíchne na svoje vlastné riziko a riziko. Prenikla kurzom odporúčaným v inštrukcii: 5 dní 100 mg 1 r denne, potom ďalších 10 ampérov denne. Otec v noci spal, emocionálny stav sa zlepšil, strach zo smrti pominul, bol som schopný sa pohybovať sám a my sme boli schopní ísť k zástupcovi. Kapitál a urobte CT … Pneumónia skončila. Kurz Galavita sa opakoval o mesiac neskôr, ale bez antibiotík. Pridal obohacujúcu terapiu, vitamíny a probiotiká. Tak sme žili ticho v lete.

A tak v októbri bola lymfatická uzlina znova a znova na krku .. Znelo to alarm pre chirurgov. Požiadala o náter pre onkológiu a sama si vzala pohár do laboratória onkologického výdajne. Našli bunky skvamózneho karcinómu, pravdepodobne dezintegrácie bronchiogénnej cysty … začali hľadať zameranie – opäť CT, ultrazvuk brušných orgánov, supra- a infraclavikulárne lymfatické uzliny, bronchoskopia atď. Chudák nesený v hrudi a trpel. cytologia tekutiny ukázala oncoprocess, ale nie pulmonary. Pred všetkými vyšetreniami som začal dávať otcovi levofloxacín a znova začal pichať Galavita, čo mi umožnilo vziať ho do onkológie, ktorá je 120 km od našej dediny. Potom som poslal CT disk do Krasnodarského rakovinového centra (400 km od nás). Výsledok. Tento prvý „hrbol“ sa ukázal byť divertiklom žalúdka, ktorý oslavoval a našiel odtok v krčnej dutine. Plus veľké množstvo lymfatických uzlín v brušnej dutine – lymfadenopatia. Podľa odporúčania bola vykonaná FGDS – a tu ide o infiltrovaný nádor v žalúdku. Vezmite materiál. Čaká sa na výsledky histológie. Zajtra, 14. injekcia Galavita …

Teraz môj názor. Z drogy ma teší! Je škoda, že môj otec v lete neprestával pichať. Aj teraz sa cíti dobre, jeho chuť do jedla je dobrá, averzia k jedlu je preč)

Moja otázka a váš názor na liek. Ako ho ďalej pichnúť? S akou prestávkou a koľko? Naši onkológovia o ňom „počuli“, ale nikto ich nepoužíval. A nechcem skončiť, pretože vidím jasný prínos a pomoc pri liečbe pacientov s rakovinou.

Komentujte web autora:

Galavit je veľmi účinný pri závažných dlhotrvajúcich hnisavých infekciách. Vrátane zlepšuje náladu, ak sa zhoršila v dôsledku zápalu. Zvyšuje pôsobenie antibiotík. Existujú rôzne schémy. Napríklad „tri päťky“. Prvých 5 záberov – 1 denne, druhý 5 – každý druhý deň, posledných 5 – po 2 dňoch tretieho dňa. Kurz sa opakuje podľa potreby, každé 1-2 mesiace, pretože Galavit nie je toxický. Galavit nie je protirakovinové liečivo, iba normalizuje funkcie imunitného systému. V onkológii je indikovaný po chirurgickom odstránení nádorov, aby sa znížilo riziko hnisavých komplikácií, rýchlejšie zotavenie tela.

22. novembra 2016 o 15:59 hod

ahoj Môj problém je bakteriálna vaginóza. Prvýkrát sa objavil hneď po narodení jeho syna. Liečil, bol pozorovaný u rôznych gynekológov, ale BV sa vrátil. Povedzte mi, prosím, či môže byť Galavit užívaný komplexne. Naozaj chcem vyskúšať túto drogu, pretože moja imunita je veľmi slabá a potrebuje pomoc.

Odpoveď autora webu:

Môžete prijať, nebude to horšie. Ale bakteriálna vaginóza je v podstate dysbakterióza a pri dysbakterióze Galavit nepomáha.

25. novembra 2016 o 18:21 hod

Absolútne a konečne v Galavite ZAKÁZANÉ.

Keď lekár prvýkrát predpísal Galaviu počas chrípky pred 2 rokmi, chrípka samozrejme prešla, ale po nej (chrípka) sa vyskytli problémy s pankreasom – chronická pankreatitída, lekárske výlety po dobu 1,5 roka – a bolo mi povedané, že je to dôsledok chrípky , tj Galavit nepomohol vyliečiť chrípku bez komplikácií. Pred rokom, koncom novembra – začiatkom decembra, mala angínu pectoris a po antibiotikách sa rozhodla podporovať imunitný systém a xr. angína liečiť galavit. Profylaktický režim zobral počas decembra. Ale na konci decembra, začiatkom januára, bol stav pred bolestivý, došlo k zápalu nosohltanu, tempu. 37 … okrem toho, kíby začali po prvý raz v živote bolieť a čísla 8. januára a celá kefa zčervenala a opuchla, t.j. prejavuje sa prvýkrát v živote reumatoidnej artritídy. Ale galavit sa odporúča na jeho liečbu. Pred dvoma mesiacmi som sa po prečítaní tohto článku napriek tomu rozhodol znova podstúpiť liečbu Galavitom. Dieťa malo predĺžené zápaly stredného ucha a má aj chronickú angínu. Spoločne sme strávili mesačný preventívny kurz s tabletkami. Výsledkom je, že mandle dieťaťa sú stále voľné, sú viditeľné biele zátky. A všeobecne som dostal opar na chrbte na konci recepcie, čo sa stáva 1 – 2-krát do roka, a niekedy aj menej, a okrem toho sa opar jasne dostal von (rovnaký vzhľad a svrbenie hrôzy) z chodidla na členku na dvoch miestach! Čo nikdy nebolo! Ak galavit zvyšuje imunitu, odkiaľ opar pochádza! A prečo neprešiel hr. angína? A dúfal som v tento Galavit!

Komentujte web autora:

Neviem, či boli zaznamenané prípady falšovania Galavity, takže predpokladáme, že ste prijali pôvodný prípad.

Existuje veľa dôvodov pre pankreatitídu. Vírusové infekcie sú pomerne zriedkavou príčinou. Pokiaľ viem, ak je chrípka komplikovaná zápalom pankreasu, potom by sa pankreatitída mala najskôr objaviť v akútnej forme v druhej polovici infekcie chrípkou.

Galavit je lepšie začať užívať nie po, ale pri bolestiach v krku – súbežne s antibiotikami, ktorých účinok zvyšuje. Galavit normalizuje nadmernú aktivitu makrofágov, ktoré sú kľúčovým prvkom pri vyvolaní zápalu. Galavit chráni pred výskytom autoimunitných procesov a znižuje ich závažnosť, nemôže však úplne zastaviť alebo uvoľniť už začatý autoimunitný zápal (pri autoimunitných a reumatických ochoreniach sa používajú silné imunosupresíva, ako sú hormóny a cytostatiká).

Stimulujúcou fagocytózou je Galavit zvyčajne účinný pri liečení chronických hnisavých (bakteriálnych) infekcií, vrátane dobre sa vyrovnáva s hnisavými zátkami na mandlích. Ak nie je hnis, ale na zadnej strane hltanu sú uzliny (lymfoidné folikuly), je Galavitov efekt menej viditeľný. V žiadnom prípade však Galavit nedokáže vyliečiť chronickú tonzilitídu sám.

Galavit sa používa na liečbu exacerbácií herpesu, pretože normalizuje stav imunitného systému a znižuje závažnosť zápalu. Nie je to však antivírusové liečivo a priamo potlačuje herpetické vírusy. Nanešťastie sú možné exacerbácie herpesu, ktoré veľmi závisia od individuálnych vlastností imunity.

27. decembra 2016 o 13:17

Prečo sú pilulky povolené od 12 rokov a zvyšok formy lieku so 6? Budem ublížiť svojmu dieťaťu, ak bude chodiť na Galavite v tabletkách, respektíve bude sledovať denný príspevok podľa veku?

Odpoveď autora webu:

Nie, nebude ublížiť. Pri počiatočnom vypracúvaní pokynov pre tablety nemysleli na vek od 6 do 12 rokov a zmena pokynov je komplikovaný proces so súhlasom ministerstva. Denná dávka pre deti od 6 do 12 rokov je 50 mg (2 tablety po 25 mg).

13. januára 2017 o 22:36 hod

Môže sa Galavit používať s bakteriofágmi?

Odpoveď autora webu:

Áno, je to možné, ale bakteriofágy samotné majú nízku účinnosť. Po 2 až 3 dňoch tvoria citlivé baktérie odolnosť voči nim, čo vyžaduje výmenu bakteriofága.

11. februára 2017 o 14:12 hod

Vitajte! Nebudem vám dlho hovoriť, prečo sa to stalo a kto je na vine, ale otázkou je, že môj 5-ročný často chorý syn bol liečený s Galavitom. 5 dní, 4 tablety pod jazykom. Dávkovanie pre dospelých! Teraz neviem, čo očakávať … čo si myslíte, čím nás to ohrozuje? Prosím, pomôžte s radou

Odpoveď autora webu:

Deti od 6 do 12 rokov Galavit boli menované v dávke 50 mg za deň. Galavit sa oficiálne nepovoľuje deťom mladším ako 6 rokov (netestovaných), ale v prípade potreby sa predpisuje v dávke 2 mg / kg, ale nie viac ako 50 mg za deň. Pokiaľ ide o váš prípad, nič sa nestane, Galavit je v bezpečí aj v dvojitých dávkach. Žij v pokoji. Je to jeden z najbezpečnejších liekov.

14. februára 2017 o 00:07

Hmotnosť sviečok Galavit? Po spustení aplikácie som začal priberať na váhe, hoci ju pozorne sledujem.

Odpoveď autora webu:

Nie, samotný Galavit nemá vplyv na hmotnosť. Galavit však znižuje zápal, čo môže nepriamo zlepšiť pohodu a zlepšiť náladu a chuť do jedla.

17. apríla 2017 o 15:04 hod

Infektiológ mi prísne zakazuje piť tento liek Galavit, pretože môže spôsobiť rozvoj nádorov, ak sa náhle niekde nachádza aspoň jedna bunka. Mal som infekciu Epsteinom Barrom a opýtal som sa, či je možné poraziť Galavita, aby sa zvýšila imunita. Na ktoré dostala takúto odpoveď. Nemôžem tomu uveriť, je poctená doktorkou Ruska a neustále sa zúčastňuje lekárskych konferencií v Moskve. Povedz to?

Odpoveď autora webu:

Nikde som nevidel žiadne štúdie so zvýšeným rizikom nádorov. Som si istý, že to zle. Kedykoľvek sa pýtate, aký výskum vychádza z jej názoru. Mám však myšlienky o tom, kde vietor fúka.

Pred 20 rokmi bol Galavit na svete známy ako sľubný liek a dokonca sa pokúsil liečiť nádory, hoci Galavit nezabíja nádorové bunky a vo všeobecnosti pôsobí nepriamo normalizáciou imunitného systému. Takže v Nemecku v roku 2001 sa ich podnikateľ pokúsil liečiť na rakovinu a dokonca od pacientov na takéto experimentálne liečenie vzal peniaze. V dôsledku toho Galavit nepomohol, došlo k škandálu a niektorí ľudia boli odsúdení za neetické zaobchádzanie. Záujem o Galavit ustúpil, hoci samotná droga je dosť cenná.

Pokiaľ ide o VEB, môžete ho poraziť, aj keď by ste nemali očakávať veľký efekt. Upozorňujeme, že samotný vírus Epstein-Barr zvyšuje riziko individuálnych nádorov (google) a použitie lieku Galavit by toto riziko malo teoreticky znížiť, pretože proti nádorom bojuje imunitný systém. Aj keď zvyčajne odporúčam tabletky, pretože požitie je najprirodzenejšou a najbezpečnejšou metódou liečby. A 2-krát lacnejšie ako injekcie.

PS: Správne uveďte svoj e-mail (váš neexistuje, odpoveď nebola doručená).

21. apríla 2017 o 15:39 hod

Vitajte! S veľkým záujmom som si prečítal váš článok. Ihneď poviem, že nemám lekárske vzdelanie, preto neposudzujte prísne moje „amatérske“ otázky). Vyjadrite, prosím, svoj názor na účinok Galavitu na potlačenie tvorby faktora nekrózy nádorov, pretože tento cytokín bojuje proti rakovinovým bunkám. Či je v dôsledku liečby Galavitom možné zmierniť zápal, ale spôsobiť rakovinu?

Odpoveď autora webu:

Otázka je dobrá a vôbec amatérska.

Faktor nádorovej nekrózy alfa (TNF, TNF) nielen prispieva k deštrukcii nádorových buniek, ale spôsobuje aj silnú zápalovú reakciu v tele. V priebehu posledných 20 až 30 rokov sa do praxe stali lieky, ktoré selektívne neutralizujú molekuly TNF a potláčajú nadmerný zápal v tele. Tieto lieky sa používajú pri autoimunitných a reumatických ochoreniach: reumatoidná artritída, psoriáza atď. Patria sem monoklonálne protilátky (infliximab, adalimumab) a rozpustné receptory pre TNF (etanercept). Zistilo sa, že použitie monoklonálnych protilátok proti TNF zvyšuje riziko vzniku zhubných nádorov v priemere 3-krát (z 1,4-násobku pri nízkych dávkach na 4,3-násobok pri veľmi vysokých dávkach), čo dáva 1 ďalší prípad zhubných nádorov na každých 154 liečených pacientov. Najčastejšie boli hlásené lymfómy, rakovina kože, hrudníka, pľúc a gastrointestinálneho traktu. V angličtine: news.cancerconnect.com/remicade-and-humira-increase-risk-of-cancer/ Dodal by som, že cytostatiká (metotrexát) a iné lieky na chemoterapiu rakoviny vždy zvyšujú riziko vzniku nádorov.

Pokiaľ ide o Galavita, potom redukuje na normálnu úroveň iba nadbytočnú aktivitu makrofágov, ktoré spúšťajú imunitnú odpoveď, a tým obnovuje ich normálne funkcie, vrátane čiastočne protinádorovej ochrany. Experimenty ukázali, že samotný Galavit sa nedokáže vyrovnať s nádorom, ale pri komplexnej liečbe zlepšuje výsledky liečby: galavit.ru/specialistam/onkologiya/4/ Ale toto sú ruské štúdie, ktoré sa uskutočňovali na bunkových líniách, zvieratách a malých skupinách ľudí. Doposiaľ sa neuskutočnili žiadne veľké medzinárodné štúdie o lieku Galavit, ale v budúcnosti sa bude vykonávať, teraz je predpokladom predaja akýchkoľvek nových liekov v EÚ a USA.

4. mája 2017 o 10:11 hod

S touto drogou sa stretol v roku 2002. V roku 2001 sa pri vyšetrení našli protilátky proti hepatitíde C … Bol som šokovaný, nechápal, čo sa stalo a čo to bolo za chorobu. Zdalo sa mi, že život skončil, povedali, že 10 rokov s tým žijú … Osud ma priviedol k úžasnému talentovanému lekárovi s infekčnými chorobami (mimochodom, naše deti išli do škôlky a bývali v tom istom dome). Povedala mu, poslala ho na testy na PCR, bolo to potvrdené. Potom s nejakým dekódovaním, našiel veľa vecí …. Už si tieto mená nepamätám. Lekár povedal, že veci sú zlé, ale budeme sa liečiť. Bol som vystrašený, strach z toho veľmi mladý a čoskoro zomriem, ako všetci povedali … a tu je môj lekár informovaný o Galavite. Tam, kde o tom čítal alebo o tom zistil teraz, si to nepamätám. Ale s tým nadšením, čo hovoril, sa o to pokúsime. V našom meste to tak nebolo. Prvýkrát bol objednaný v Moskve, potom v Krasnodare prostredníctvom priateľov … injekcie potom boli len … doktor mi napísal schému s prestávkami dní, týždňov …. Stále tieto schémy udržiavam. Rok pichol … potom znova a znova skúšame … pár rokov. Metóda PCR je negatívna, každých šesť mesiacov prešla. Protilátky boli prvé niekoľko rokov staré. Potom sa nevzdala sa obávala! A o 10 rokov neskôr neexistujú žiadne protilátky proti hepatitíde C. A teraz, nie, je to už 15 rokov)))) Tento zázrak je úžasný. A poklonu môjmu drahému talentovanému inteligentnému lekárovi, ktorý sa nebál iba toho lieku, ktorý sa objavil, aby mi predstavil a vštepil život. Osobitné poďakovanie patrí tým, ktorí ho vyvinuli. Mám to šťastie!)))

16. júna 2017 o 17:32

Snažil som sa piť Galavit podľa schémy „Tri päť“ pre chronickú angínu. Počas užívania lieku bol účinok viditeľný, problémy s hrdlom neboli vôbec. Bolo potrebné prestať brať to – a doslova za pár dní sa všetko vrátilo k normálu. Zdá sa, že ďaleko od každého, kto pomáha po dobu 2-3 mesiacov. Je to škoda.

10. októbra 2017 o 01:31

Chcel by som písať o tom, že Galavit je údajne známy iba v Rusku a na Ukrajine. Nedávno som hovoril s profesorom na imunologickom oddelení v Moskve. Povedala, že Galavit je jediná droga vyvinutá v Rusku, ktorá sa zaujíma o Ministerstvo zdravotníctva USA, že sa tam testuje už mnoho rokov a že tento rok by mala byť oficiálne registrovaná v USA.

Odpoveď autora webu:

Raz na svete došlo k rozmachu nádeje pre Galavita, ktorý ustúpil po neúspešnom testovaní nemeckých pacientov na rakovinu, ktorého organizátori dokonca dostali tresty odňatia slobody za neetické správanie.

Pokiaľ viem, Galavit bude registrovaný v Spojených štátoch ako liek na liečbu zriedkavých (sirotských) chorôb, pretože v tomto prípade existujú zjednodušené požiadavky na vstup lieku na trh. Pre širšiu registráciu je potrebný komplexný a nákladný výskum, ktorý si ruský výrobca jednoducho nemôže dovoliť (v Ruskej federácii sa takéto štúdie uskutočňovali v polovici 90. rokov podľa štandardov tej doby).

13. februára 2018 o 10:24

Dobrý deň! Nedávno bola počas cesty do urológa objavená chronická prostatitída (oligosymptomatická). Po potvrdení analýzou (podmienene patogénne baktérie boli zistené v nátere) bol predpísaný priebeh liečby. Galavitové sviečky – 10 dní v rade, prostanorm – 2 týždne a tavanické – 3 týždne. Počas liečby Galavitom došlo k značnému zlepšeniu, ale v priebehu 10 dní sa príznaky vrátili (prostanorm a tavanic sa ďalej zvyšovali). Po porade s urológom mi bolo predpísané nasledujúce ošetrenie: prostata uvh + galavit 20 sviečok denne.

Zaujímalo by ma, prečo pomohol iba galavit počas liečby a aký je dôvod? Mal by tiež pomáhať pri behu pri vedení kurzu 20 sviečok?

Odpoveď autora webu:

Galavit je protizápalový imunomodulátor, zmierňuje zápaly a obnovuje správne fungovanie imunitného systému. Ak vám pomohol, znamená to, že ste mali zápal a Galavit ho znížil. Galavit zvyšuje účinok antibiotík, takže vám bol predpísaný paralelne. Existuje však aj takzvaná bakteriálna prostatitída – bez infekcie.

V priebehu 20 sviečok by mal byť účinok taký, ale neviem, či bude možné vyliečiť prostatitídu. Takáto prostatitída je zle liečená. Je potrebné ovplyvniť všetky rizikové faktory pre prostatitídu a zmeniť životný štýl (beh alebo rýchla chôdza + fyzické cvičenia pre prostatu + strava atď.). Až potom existuje šanca na zotavenie.

22. februára 2018 o 09:01

Pred týždňom ochorel polovica kancelárie, vrátane mňa, bol to „dobrý“ dôvod skontrolovať, ako Galavit pracuje pri nachladení, recenzie, o ktorých som čítal deň predtým, aby som si kúpil často chorú matku. Naozaj si všimol pokles teploty na druhý deň, a to napriek skutočnosti, že som bol chorý s chrípkou a nepríjemné príznaky pominuli rýchlejšie. Galavit s chladom trval 10 dní, 2 tablety 2-krát denne. Zbavil som sa chrípky rýchlejšie ako vždy a bez následných komplikácií, ako sa to stalo predtým (často to všetko skončilo závažným oparom).

Odpoveď autora webu:

Nemali ste správny režim. Podľa pokynov sa 4 tablety denne užívajú iba prvých 5 dní a potom by sa tableta mala užívať každý druhý deň alebo o dva dni neskôr na tretí deň. Vaša schéma nespôsobila veľa škody. Existujú jednoducho informácie, že prerušovaný príjem v niektorých prípadoch funguje efektívnejšie ako denne. Nezáleží na tom, užite 1 tabletu v jednej dávke alebo niekoľko naraz (až na dennú dávku súčasne).

1. marca 2018 o 14:04 hod

Chcel by som vám povedať o mojej skúsenosti s používaním Galavity, pretože spravidla ľudia o ničom takom nehovoria, ale možno to ľudia budú potrebovať. Problém bol vo voľnej prírode, do konca dňa sa zhoršil, bolesť chrbta, takmer nemohla chodiť. Vyšetrenie odhalilo problémy s chrbticou, výčnelkami, zápalom a následne sa sprísnili nervové zakončenie. Na klinické NSAID, svalové relaxanciá, boli dva týždne liečené úplne bezvýsledne. Neurológ v inej klinike predpísal injekcie galavitu. Úplne s problémom drog zlyhal, ale na ŠTYRI! V deň, keď som mohol normálne chodiť. Prípad ukončila ďalšia cvičebná terapia a fyzioterapia). Takže som bol presvedčený o skutočnej účinnosti Galavity. Potom, čo sa už používala, vždy ju používala mama s vredom a nachladnutím, ale prvýkrát to bolo najpôsobivejšie.

Odpoveď autora webu:

Pri prechladnutí Galavit dobre pomáha. Pomáha tiež pri hojení vredov. Pri komplikáciách s osteochondrózou je však Galavitov efekt minimálny: nie je veľa zápalov a komplikácie s osteochondrózou majú takú charakteristiku, že v priebehu 1 až 2 týždňov sa samotná bolesť postupne znižuje a vymizne aj bez liečby. Pokiaľ ide o dobrý účinok lieku Galavita vo vašom prípade, jedná sa buď o jednoduchú zhodu okolností, alebo máte nesprávnu diagnózu.

22. apríla 2018 o 19:57

Dobrý deň.

Som lekárnik, pracujem v lekárni, ktorá sa priamo zaoberá predajom drog. Nepovedal by som, že nikto nevie o Galavite. Je aktívne menovaný a ešte aktívnejšie predávaný, tk. tablety sa môžu vydávať bez lekárskeho predpisu. Ak sa informácie o účinnosti ampúl a sviečok zriedka dostanú k nám, tablety sa stávajú čoraz obľúbenejšími každý mesiac. Už dávno sme prešli na túto magickú drogu. S chladom bojuje skvele, druhý deň je podľa názoru našej multimiliónovej verejnosti už oveľa lepší. Okrem toho moja kolegyňa vyliečila manžela furunkulozy iba jedným smerom. Tento rok mi bolo zabránené, sezónu bez chrípky prežil iba Galavit. Stalo sa tak, že manžel našiel žalúdočný vred, bude nás liečiť Galavit a nielen to. Droga PRÁCE. Neváhajte. Odporúčam.

Odpoveď autora webu:

Článok bol napísaný v roku 2013, teraz o Galavite viem oveľa viac. Pokiaľ ide o furunkuulózu, ak je jej príčinou zvýšená hladina androgénov, bude mať Galavit iba dočasný účinok. Galavit napravuje poruchy imunitného systému vždy, keď je to možné, takže pri opakovanom použití je jeho účinok menej viditeľný.

8. september 2018 o 12:07

Dobré popoludnie Čítal som v článku av recenziách veľa užitočných vecí pre seba a rozhodol som sa podeliť o svoje skúsenosti s používaním Galavita. Pochádzam z ukrajinského regiónu Odesa, bohužiaľ teraz je veľmi ťažké nájsť v našich lekárňach Galavit, rovnako ako mnoho ruských liekov, veľmi drahé. Balenie pichne asi 35 dolárov.

Moje zoznámenie sa s Galavitom sa začalo vo veku 19 rokov v roku 2000, keď sa z bežného prechladnutia stala hnisavá tonzilitída, potom bronchitída a zápal stredného ucha. Pomalá infekcia viedla k čiastočným hluchotám a problémom so srdcom. Antibiotiká chvíľu pomáhali a po ich priebehu sa celý bakteriálny obraz vrátil s rovnakou silou. Ako poslednú nádej mi terapeut povedal, aby som našiel peniaze a prepichol Galavita. A POMOCil. V tom čase som bol vyliečený.

Neskôr, vo veku 24 rokov, mi bola diagnostikovaná autoimunitná tyreoiditída, astma, vírus Epstein Bar a herpes typ 6. Počas tejto drogy sa mi podarilo zvládnuť všetky tieto diagnózy a komplikácie po každej najmenšej hypotermii.

Postupom času a teraz, keď mám takmer 36 rokov, som si začal všimnúť, že Galavit NEDOSTATOK PRÁCE, a nevidím ten efekt, hoci ako poslednú nádej na život pokračujem v prepichnutí ARVI alebo ARD, ktoré skončím ústavnou liečbou astmy. Regionálna nemocnica.

OTÁZKA: prečo účinok Galavitu zmizol. Keby skôr bolo odpustenie do jedného roka a teraz na 3 roky som dostal minimálny účinok z pomerne veľkých cyklov injekcií (do 15 kusov). A obdobie remisie je až 2 – 3 mesiace, a potom je chronická teplota 37,1 a bolesť svalov a kostí a divoká slabosť sa vracajú rovnakou silou?

Keď som mal 26 rokov, mal som čas porodiť a porodiť dcéru, a teraz sa veľmi bojím opustiť jej sirotu. Vopred ďakujeme za odpoveď.

Odpoveď autora webu:

Galavit dobre pomáha, ak 1) v tele je výrazná reakcia, ktorú znižuje; 2) ak má imunitný systém problémové oblasti, ktoré dokáže opraviť a normalizovať. Preto u niektorých pacientov účinok trvá dlho (šesť mesiacov až rok). Pri následných aplikáciách týchto bodov sa aplikácia zmenší, takže Galavita efekt môže vyzerať slabší.

Leave a Reply