Následná analýza HPV po liečbe

PAPILÓMY A BRADAVICE ZMIZNÚ NAVŽDY

  • Rýchl, jednoducho a spoľahliv! Bez bolesti a jaziev!
  • Viditeľný výsledok za 3 dni!
  • Ničí papilómy a bradavice raz a navždy

papillor

papillor 1

Dozvedieť sa viac ...

Autor otázky: Lily, Tolyatti (26.07.2012)

Musíte si uvedomiť, že tieto informácie slúžia iba na informačné účely. Na objasnenie diagnózy a výberu individuálneho liečebného režimu kontaktujte skúseného lekára so skúsenosťami. úspešná liečba HPV.

otázka:
ahoj Absolvovala testy na 16,18,31,33 typov, ktoré sa neobjavili pred odstránením bradavíc a liečením vírusu, a potom, čo prešla všetkými typmi, nie je ani jeden, ale znovu sa objavujú bradavice, stáva sa to? A je možné v takýchto prípadoch byť očkovaný proti HPV?

Lily. 50% bradavíc sú prejavmi HPV. Zvyšok sú spôsobené inými vírusmi. Vyskúšajte všetky infekcie. Ak nemáte test na HPV, môžete urobiť vakcínu.

Ľudský papilomavírus (HPV). liečba

Celkom správ: 260

19. 3. 2013, Tamara
Dobré popoludnie Po koľkých kontrolných analýzach po kurze Allokina z HPV?

19. 3. 2013, gipsonlp11
Ahoj, našiel som HPV so svojím mladým mužom. Boli sme liečení allacínom alfa, výsledok sa mierne zlepšil, ale nie úplne. Po niekoľkých mesiacoch lekár znovu predpísal liečbu ferrovirom. Chcel by som vedieť, či obaja partneri majú HPV, či môžu mať sex bez zhoršenia liečby. Alebo stojí za to čakať na ukončenie liečby. Máme sex úplne chránený pred a po použití spreja epigen-sex.
Môžeme bezpečne mať sex bez strachu z zasahovania do liečby?

29.03.2013, Katya
Môžete mať sex, ako ste správne povedali a robíte, plne chránený a používať epigény po čine
Pokiaľ ide o Tamaru, vyššie uvedená otázka: musíte urobiť test po Allokine po 3 (troch) mesiacoch.

03.03.2013, URA
Ahoj, chcem pridať príbeh o tom, ako som bol liečený na HPV! Našiel som 2 ružové škvrny na genitáliách a svrbení, šiel k lekárovi a povedal som mu. strach bol hrozný! Nechcel som žiť! Doktor mi predpísal rozmazanie silného roztoku manganistanu draselného, ​​epigenového spreja a Papillor! Na papieri Papillor neboli okamžite žiadne peniaze z 25 000 rubľov z mangánu a nemá zmysel! Spray sooo good Odporúčam vám ho používať! Neexistovala nádej pre lekárov! Začal som lopatovať internet! Píšem niečo, čo som vyskúšal na sebe a pomohol. Po prvé, echinacea tinktúra 30-45 rubľov náklady (vo forme čaju alebo tinktúry) bez rozdielu veľmi dobre, to zvyšuje imunitu! Z papily na nohách pomáha "lastovičník" číra tekutina 50 rubľov! Po tejto kauterizácii postrekom Epigenes! z papilómov, obyčajný ocot 9% alebo jablčný ocot9 tiež pomáha spáliť ploché! v tom je mínus, pozoruhodné výsledky v čase, keď ich pijete.) Najprv sa s nimi zaobchádza od 11. decembra 2012. Do konca januára bola všetka hrôza z pohlavných orgánov preč. začiatkom februára som čítal o frakcii ASD-2. Začal som piť! Výsledok je vynikajúci! Imunita je vo výške, kým sa fie-fie nezačne bradať! Odporúčam všetkým, aby si prečítali o SDA-2. Prajem vám všetkým, aby ste nestratili odvahu! Majte trochu pod mačkou! Veľa šťastia!

29/01/2013, Asya
Čítal som veľa článkov o HPV a bol som úplne zmätený. Ihneď poviem – nie som protivník lekárov, ale teraz ležím s teplotou a nedostal som sa k aktuálnemu vymenovaniu, ale moje nervy sú nezbedné, chcem vedieť, či by som sa mal báť alebo nie.
Poslali ma do kolposkopie a odtiaľ do analýzy "typizácia vysoko onkogénneho HPV", V miestnom KVD ma urobili a dali mi výsledok, ktorý povedal: "typy, ktoré som dal."
Ako to súvisí s typmi HPV, ktoré môžu alebo nemusia spôsobiť onkológiu? Články o typoch HPV sú všade označené arabskými číslicami.

01.23.2013, Annya
Vitajte! Ja a môj mladý muž máme 25 rokov.
Nedávno som bol testovaný a ukázalo sa, že mám ureoplazmu. Podozrenie na Papilomu – ukázalo sa to po návšteve lekára. ale výsledky nepreukázali infekciu papilómom. Mladý muž našiel ureoplazmu, chlamydiu, papillomu (HPV-33). Boli sme v platenej nemocnici. Boli nám predpísané kvapkadlá aj fyzioterapia. A to všetko je veľmi drahé.
Naozaj potrebujete fyzioterapiu?
A ak darujete krv alebo moč, je možné pomocou týchto informácií nájsť infekciu?
A ako so všetkým zaobchádzať? Čo je súčasťou liečby?
Môžete sa vyliečiť iba tabletkami, nie kvapkadlom?
Je možné liečbu odložiť o 2 mesiace?
Aké sú náklady na liečbu týchto infekcií?
Je možné počas liečby komunikovať s patrónom?

01.01.2013, Olga
ahoj
Aj ja mám 25 rokov a v tom veku som mal HPV.
Ako lekár vysvetlil o analýze: identifikovať tento vírus je možné iba pomocou PCR, ktorá detekuje DNA samotného vírusu. Pri darovaní krvi hľadajú protilátky, tzv. Leukocyty, ktoré sa pri zápale v tele produkujú vo veľkých množstvách, ale nenaznačujú špecifický vírus. A keď moč jednoducho nič nevidí.
Potrebujeme integrovaný prístup: pilulky, gél, sviečky, injekcie, prípadne pálenie vredov. V závislosti od závažnosti ochorenia vám to lekár povie. Liečbu môžete odložiť, ale čím neskôr ju začnete, tým ťažšie bude zbaviť sa HPV.
Čítal som, že ani kondóm neposkytuje úplnú záruku proti tejto infekcii, pretože vírus je veľmi.
S ním sa musí zaobchádzať s partnerom.
Prvú liečbu som strávil asi 11 000 r. Som vo vzdialenom meste a objednávam lieky prostredníctvom lekárne. Uskutoční sa druhý kurz. Keďže mám vírus dlhý čas, choroba bola v latentnej forme.
Veľa šťastia vo vašom úsilí.

17.01.2013, Alyonushka
Dobrý deň, mám vysoko rizikové riziko HPV, lekár mi predpísal Papillor 500 2-krát denne a groprinosin 3-krát denne s 2 kartami. a Imunalov manžel 20 kvapiek 3 krát denne a 1 milión papilónov, na miesto Immunala som našiel deshovy ruský analóg Echinacea zvaný. Doktor povedal, že musel podstúpiť 4 liečebné cykly v intervale 7 dní, kopali ma z jedného lekára na druhého, obávali sa, že je to nebezpečné, niekedy upokojujúce, a povedal, že na tom nie je nič strašné. Nerozumel som, či panikáriť alebo nie))) V dôsledku toho som bol po prvom kurze poslaný do nemocnice na operáciu nazývanú konizačná baňa, ale neurobil som to))))))) bol som v nemocnici 2 týždne, liečený metronidazolom a teplomerom potom, čo som išiel do vedúceho nemocnice, začali robiť kvapkadlá a injekcie, a to všetko sú antibiotiká. Sestra mi povedala, že do 20 dní som musel urobiť tampón s demiksidómom, zatlačiť do krčka maternice, riešenie časti demiksidu a troch častí prevarenej vody, v noci vyčistiť. Po nemocnici ma znova nakopali do kancelárie, ale neuskutočnili testy a neponúkli ich, aby si ich odovzdali sami.

01.12.2013, Tamara
ahoj Mám 21 rokov. Plánujeme prvé tehotenstvo a teraz liečime Allokin-alfa na HPV. Povedz mi to. Koľko času by malo uplynúť od poslednej injekcie?

17/17/2013, Katya
Dobrý deň!
Vaša otázka je trochu nepochopiteľná, to znamená, koľko dní?
Musíte prepichnúť Allokin cez deň – 6 ampúl (ak ste na to boli vymenovaní, dostanete iba 12 dní).
A napríklad po injekciách mi bolo povedané, že výsledok je možné skontrolovať až po 4 mesiacoch, aby sa skontroloval.

Ošetrenie HPV pomocou Papillor

Súvisiace a odporúčané otázky

40 odpovedí

Vyhľadajte stránku

Čo ak mám podobnú, ale inú otázku?

Ak ste nenašli potrebné informácie medzi odpoveďami na túto otázku alebo sa váš problém mierne líši od uvedeného, ​​skúste položiť lekárovi ďalšiu otázku na tejto stránke, ak sa týka hlavnej otázky. Môžete tiež položiť novú otázku a po chvíli na ňu naši lekári odpovedia. Je to zadarmo. Potrebné informácie môžete vyhľadať aj v podobných otázkach na tejto stránke alebo prostredníctvom stránky vyhľadávania na stránkach. Budeme veľmi vďační, ak nás odporučíte svojim priateľom na sociálnych sieťach.

Medportal 03online.com vykonáva lekárske konzultácie v režime korešpondencie s lekármi na mieste. Tu získate odpovede od skutočných odborníkov vo svojom odbore. V súčasnej dobe je pozemok môže prijímať konzultácie na 45 oblastí: alergológ, Venerológia, gastroenterológie, hematológie a genetiku, gynekológov, homeopat, dermatológ detský gynekológovi dieťa neurológa, detskej chirurgie, pediatrický endokrinológ, odborník na výživu, imunológia, infekčné ochorenia, kardiológia, kozmetológie, logopéd, Laura, mamológ, lekár, právnik, narkológ, neuropatológ, neurochirurg, nefrolog, onkológ, onkológ, ortopedický chirurg, oftalmológ, pediater, plastický chirurg, proktokológ, Psychiater, psychológ, pulmonológ, reumatológ, sexológ a andológ, zubár, urológ, lekárnik, fytoterapeut, flebolog, chirurg, endokrinológ.

Odpovedáme na 94,76% otázok.

Po uplynutí tohto obdobia môžete vykonať kontrolnú analýzu na HPV

ahoj V septembri odovzdala cytologiu a latentné infekcie. Našli drozd, liptotrikov a záhradníkov. To všetko na pozadí erózie a zápalu. Boli ošetrené, kontrolné testy boli normálne. Podľa výsledkov kolposkopie však lekár navrhol opätovné vykonanie cytologickej analýzy a náter priamo z krčka maternice. Analýza preukázala zápal, metapláziu a dyspláziu (CIN-1). Predal analýzu všetkých druhov papilómov. Analýza bola pozitívna (prvýkrát boli tieto analýzy negatívne). Lekár predpísal injekcie Neoviru (10 injekcií) + gél Epigen. 20 dní po začiatku liečby Neovir (po 8 injekciách) podstúpil druhú analýzu z hľadiska cytologie, papilomómov a súčasne aj z hľadiska ureaplazmy. Výsledok je opäť pozitívny (vrátane ureaplaziem, ktoré neboli v prvej analýze). Cytologia preukázala zápal a metapláziu. Dysplazia bola preč. Teraz prepichujem kurz Immunomax a používam tablety Tirjinan. Lekár potom odporučil absolvovať ďalší kurz Hexikon alebo Jodoxid.
Otázka znie – môže sa stať, že prvá analýza neodhalí HPV a ureaplasmózu, pretože náter bol odobratý z povrchových vrstiev epitelu (a infekcia bola v hlbších)? Môj partner bol testovaný na všetky infekcie v dvoch rôznych lekárskych strediskách – výsledok je negatívny. A po akom čase je lepšie zložiť kontrolný test na HPV? Lekár hovorí, že po liečbe môže telo zostať určitý čas. "vrak" vírus, t.j. jeho DNA, čo prinesie pozitívny výsledok, hoci vírus už bol odstránený.
Je možné, že po zápale prebehne deštrukcia erózie, alebo musíme čakať na negatívnu analýzu HPV a ureaplazmy?
Vopred ďakujem za odpoveď

Otázka bola položená pred 10 rokmi

Odpovede lekára

Vitajte! Zoberme si to v poriadku. 1 – infekcia sa môže vyskytovať tak v hlbokých vrstvách, ako aj na povrchu. 2 – analýza sa zvyčajne vykonáva 2 až 3 týždne po liečbe. 3 – zničenie sa najlepšie dosiahne po zotavení z HPV, pretože v prípade nesprávneho prípadu bude vaša práca zbytočná.

Súvisiace problémy

Čo robiť

Od 1. novembra do 28. decembra nedošlo k pohlavnému styku a 28. až 11. januára bol každý deň. Menštruácia by mala začať, nejdú na druhý deň. Urobil test negatívny

Ahoj, mám DNA Candida albicans a Candida glabrata, v prvom štádiu mi bola predpísaná liečba ginetónom (liečba chlorhexidínom, klotrimazol + metrogyl) spolu s tabletami Fluconazal. Je liečba ginetónom účinná? Čo je to tento liek? Mám robiť spracovanie tejto drogy?

Dobrý deň, moja žena a ja sme tu neboli od 15. decembra, po novom roku okolo 5 rokov povedala, že nešla

hovorí, že nikto nebol s nikým, ale ja sám tomu rozumiem! Sme s ňou 7 rokov.
Nechcem jej klásť také otázky, ako som kedysi povedal, že sme to hneď dlho nemali.

HPV po koľkých musí prejsť kontrolnou analýzou?

Dobrý večer! Pred 3 mesiacmi som mal schôdzku s gynekológom, absolvoval som všetky testy (na rutinnú kontrolu), zistil som eróziu, HPV 66. Cytologia bola normálna. Lekár mi predpísal priebeh liečby HPV (izoprinozín 2 tablety 3-krát denne, injekcie injekcií Roncoleukinu 3 každý druhý deň, bodovanie super lymfy), podrobil som sa celej liečbe a za mesiac som prešiel kontrolnou analýzou a bol pozitívny. V tejto chvíli lekár hovorí, že musíte urobiť kolposkopiu s biopsiou a eróziu kauterizovať. Mám otázku, je správne, že som bol testovaný za mesiac? Bol som na konzultácii s iným lekárom a povedal mi, že takáto analýza by sa mala zopakovať po pol roku. Neviem, ako správne zaobchádzať s eróziou a záplavami HPV, alebo čo mám robiť? Vopred ďakujeme za odpoveď.

Konzultácie s gynekológom sú k dispozícii v službe Ask-Doctor pre akýkoľvek problém, ktorý sa vás týka. Lekárski odborníci poskytujú poradenstvo 24 hodín denne a bezplatne. Opýtajte sa na svoju otázku a ihneď dostanete odpoveď!

Otázky a odpovede – Kapitola 6. Ľudský papilomavírus

Infekcia ľudským papilomavírusom: ľudský papilomavírus, liečba papilomavírusom, papilomavírus a gravidita.

Varovanie. V tejto časti si môžete prečítať odpovede Dr. Markov I.S. na otázky pacientov na túto tému "Ľudská papilomavírusová infekcia", Ak vám odpovede nepomôžu, potom V Kyjeve sa môžete prihlásiť priamo na kliniku Markov alebo môžete získať jednotlivca online konzultácie . Naša klinika sa špecializuje na liečbu infekčných chorôb vrátane infekcie ľudským papilomavírusom.

Otázka 1. Dobrý deň. Pred pár dňami som dal testy do laboratória DNA. Zistilo sa, že HPV typu 18 (18305 g / ml), mykoplazma (5630) a ureaplazma (32165). Šek prešiel jednoducho preto, že všetci okolo sú chorí. Rozhodol som sa hrať na istotu. Ale taký výsledok som vôbec neočakával. Neexistujú žiadne príznaky a nikdy neboli. Aj sexuálny partner – pol roka. Ukazuje sa, že na toto všetko som už dosť dlho chorý. Je možné vyliečiť alebo sa len liečiť a ako? Dajú sa tieto choroby liečiť spoločne alebo v určitom poradí? Ako dlho sa lieči? Počula som tiež, že ureaplazma spôsobuje veľa chorôb. Či sú ďalšie infekcie spôsobené ureaplazmou alebo je to nejaký modulárny buket.

Odpoveď 1. Neuviedli ste biosubstrát, z ktorého bola vybraná táto „kytica“. Ak predpokladáme, že ide o zoškrabanie epitelových buniek z močovej trubice alebo z krčka maternice (zvyšok nie je správny), potom je situácia nasledujúca. Neexistuje žiadna špecifická konzervatívna liečba HPV. Preto sa papilómy, keď sa objavia, chirurgicky odstránia; niekedy sa používajú lokálne masti a prípravky s antivírusovým účinkom (napr. krém zovirax). Vírus, ktorý infikoval viac ako 90% dospelých, zostáva v tele ešte celý život. Mykoplazmu a ureaplazmu nemožno vo všeobecnosti liečiť antibiotikami, ak sú asymptomatické a nespôsobujú klinické problémy (uretritída, cervicitída, adnexitída atď.). Preto by ste sa mali predovšetkým pozrieť na gynekológa. Ak neexistujú klinické problémy (ako je zrejmé z vašej otázky), tieto infekcie by sa spravidla nemali liečiť.

Otázka 2. Vážený lekár, v mojich pohlavných orgánoch niečo vyskočilo vo forme bradavíc. Čo je to?

Odpoveď 2. Genitálne bradavice sú spravidla infekciou ľudským papilomavírusom. Je to aj nákazlivé. Preto, ak sa váš sexuálny orgán stále používa na určený účel, nezabudnite zatiaľ používať kondóm. Bradavice musia byť chirurgicky odstránené od kozmetológa a potom môžete masť Zywirax používať ráno a večer po dobu 5-7 dní.

Otázka 3. Dobrý deň. Nakazil som sa ľudským vírusom papillomy. Neskôr lekári objavili eróziu krčka maternice a povedali, že vírus vyvolal jeho vzhľad. Cytologická analýza ukázala, že mám dyspláziu skvamózneho epitelu s hyperkeratózou. Obávam sa, že teraz budem mať rakovinu krčka maternice. V marci 2004 ma intravenózne liečili Papillor. V tejto chvíli lekár radí znovu vpichnúť priebeh intravenózne, hoci iný lekár povedal, že je absolútne nemožné to urobiť, pretože uplynulo príliš málo času a je to škodlivé pre imunitný systém. Ako by som mal byť? Som šokovaný, ako lekári tvrdia, že pravdepodobnosť vzniku rakoviny krčka maternice je vysoká a liečbu nemôžete oddialiť. Poraďte, prosím, aspoň niečo! Som v panike.

Odpoveď 3. Zastavte, zastavte, zastavte. Iba bez paniky. Vitajte! V živote človeka žije veľa rôznych vírusov, z ktorých väčšina je do istej miery onkogénna. Ale náš imunitný systém pomerne prísne kontroluje ich činnosť a znemožňuje cítiť sa ako majster v našom dome. Preto si poďme objednať. Dysplazia, ktorá sa vyskytuje pomerne často u žien v reprodukčnom veku, je vo väčšine prípadov spojená s oparom alebo papilomavírusmi (HPV). Len do zanedbaných a neliečených chorôb u pacientov s nezvratnými imunodeficienciami sa však môžu transformovať (a dokonca aj nie vždy) do onkopatológie. Dnes je dysplázia, vč. spojené s HPV, dobre reagujte na liečbu. Po prvé: aký je výsledok liečby Papillorom pre vás? Čo zostane z vašej dysplázie? Je vírus pri detekcii PCR znova detekovaný? Ak je potrebné liečbu zopakovať, sotva stojí za to znovu použiť liek, ktorý nepriniesol hmatateľný výsledok. Je vhodné vyrobiť bacposev, pretože bakteriálna infekcia môže byť častejšou príčinou dysplázie, a nie HPV. Po druhé, použitie antivírusových liekov, ak je to skutočne potrebné, je možné kedykoľvek – v tomto prípade je riziko pre imunitný systém menšie ako riziko ponechania vírusovej infekcie bez liečby. Po tretie, HPV raz v ľudskom tele (čo je viac ako 80% dospelých) v ňom zostane navždy. Na celom svete nie sú žiadne drogy a je nepravdepodobné, že jedného dňa sa objavia, čo by tieto vírusy umožnilo úplne odstrániť. Význam antivírusovej liečby má preto za cieľ eliminovať klinické prejavy tejto infekcie, t.j. dysplázia spojená s vírusovou aktivitou. Ak sa vírus nezistí výskumom PCR, ale pretrváva dysplázia, zvyčajne sa používajú metódy lokálnej liečby vrátane urogenitálnej dysbakteriózy a často súčasne s antivírusovou liečbou. A po štvrté, strategicky: ak sa názor dvoch lekárov nezhoduje, je potrebná konzultácia (nie virtuálna!) Z jedného alebo viacerých odborníkov je potrebné, aby Rada nakoniec dospela k dohodnutému záveru. V takýchto situáciách je to klasické rozhodovanie, nielen v gynekológii.

Otázka 4. Môj partner a ja sme našli HPV. Je počas liečby jedného z partnerov možné sex bez kondómu? A je dokonca možné mať s týmto partnerom sex bez kondómu, ak sa lieči iba jeden.

Odpoveď 4. Odpoveď je áno – je to možné. Pretože aktivácia HPV nie je zvyčajne spojená s infekciou, ale so znížením úrovne imunitnej obrany tela proti vlastnému vírusu, ktorý je po prvej infekcii životom v ľudskom tele.

Otázka 5. Dobrý deň! Mám 21 rokov. Minulý týždeň muž objavil ľudský papilomavírus. A lekári povedali, že mám veľa papilomavov, a to tak pri vchode do vagíny, ako aj na stenách vagíny. Myslím, že už som chorý asi 3,5 roka, pretože Spomínam si na jednu papillomu pri vchode do vagíny už dávno, jednoducho som nevedel, čo to je, a myslel som si, že je všetko v poriadku. A predsa – stúpali stydké pysky a vstup do pošvy! Mierne, ale zreteľne zvýšený! Spýtal som sa lekára – bolo mi povedané, že je to možné kvôli ovulácii. Ale predtým som si toho nevšimol. 1. Čo to môže byť? (opuch okolo vagíny). 2. Mesačne chodím s cyklom za 50 dní. Je to normálne? Môže to mať niečo spoločné s touto chorobou? 3. Existuje riziko pre reprodukčné orgány v dôsledku HPV vzhľadom na to, že som mohol byť chorý 3,5 roka? Veľmi sa bojím rakoviny alebo niečoho iného, ​​naozaj chcem deti! 4. Takéto bolesti som mal vo forme pálivého pocitu asi raz za šesť mesiacov počas posledných 3,5 rokov, ale trvaly 2 až 3 dni. Tentoraz 2 týždne! Môžu tieto bolesti súvisieť s niečím iným? Alebo je to príznak HPV?

Odpoveď 5. Ahoj! 1) Váš lekár-konzultant má pravdepodobne pravdu a je pravdepodobnejšie spojený s menštruačným cyklom. 2) Cyklus 50 dní vo veku 21 rokov nie je normálny. Ukáže sa vám vyšetrenie gynekológa-endokrinológa vrátane ELISA na stanovenie hladiny pohlavných hormónov. 3) Je potrebné liečiť HPV, ale tento vírus nepredstavuje priame ohrozenie narodenia dieťaťa. 4) Opuch a bolesť možno ťažko považovať za typický príznak HPV. Predpokladám, že vám tiež ukážeme bakposev z močovej trubice, vagíny a krčka maternice po bakteriálnu flóru, čo je oveľa pravdepodobnejšie, že spôsobí také sťažnosti.

Otázka 6. Dobré popoludnie! Lekár objavil môj ľudský papilomavírus (c.16412). Predpísal liečebný cyklus a vykonal elektrokoaguláciu. Liečili ma trochu viac ako týždeň (kurz – 2 týždne) (metronizadol, nystatín, doxycyklín, derinát, polyoxidóniové injekcie). Ale vo vaginálnom otvore som mal stále silný pocit pálenia. A to trvá 3,5 týždne! A ak pôjdem z domu na viac ako 2 hodiny, bolesť je taká silná – dokonca vyliezť na stenu. Chcem tiež písať stále. Lekár povedal, že príčinou častého močenia je s najväčšou pravdepodobnosťou cystitída. Ale čo je príčinou bolesti? Čo to môže byť? Aké choroby tieto bolesti sprevádzajú? Lekár hovorí, že je to kvôli HPV. Priebeh liečby však čoskoro skončí – ale nič sa nezmenilo! Tu sú výsledky testu: Prešiel pred týždňom: HPV 16 – neg. HPV 18 – Neg. HPV 16,31,33,35H, 58,52,67 – neg. HPV 18,45,39,59 – Neg. HPV 6, 11 – neg. Odovzdal pred 4 mesiacmi náter: mycoplasma – otr. Chlamydia – neg. ureaplazma – otr. HSV1 / 2 – Neg. Gardnerella – neg. Trichomonas vag. – neg. Candida – zaprie. Lekár povedal, že s mozgovou príhodou bolo všetko v poriadku (urobil som to pred 4 mesiacmi, to znamená, keď sa nevyskytla žiadna bolesť, ale na HPV som takmer 4 roky chorý). Prosím ťa, pomôž mi – musím zostať doma 3,5 týždňa, nemôžem nikam ísť.

Odpoveď 6. Môžem len znova zopakovať, že sa vám zobrazia zadné priestory z močovej trubice, vagíny, krčka maternice, ako aj moču pre bakteriálnu flóru, čo často spôsobuje podobné sťažnosti. Táto flóra spravidla patrí do črevnej skupiny, je vedľajším účinkom predchádzajúceho použitia antibiotík, a preto ju nemožno vyliečiť, ak sú znova menované (ako vo vašom prípade). Výsev 4 mesiace nie je vhodný na posúdenie stavu.

Otázka 7. Je pravda, že sa s HPV (56 a 35) nelieči? Je to navždy? Čo hrozí?

Odpoveď 7. HPV 16, 20, 35 a ďalšie možno nájsť u viac ako polovice dospelých. Tieto vírusy budú skutočne životom v ľudskom tele, ako aj herpetickými vírusmi. Ale zvyčajne – v latentnej forme. A musia sa liečiť iba v prípadoch klinických problémov s HPV – objavenie sa bradavíc alebo kondómu. Dnes existujú operatívne aj konzervatívne pomerne účinné metódy liečby papilomavatózy. Ak máte klinické problémy a nielen „hrozné“ výsledky testov, môžete ma na recepcii kontaktovať.

Otázka 8. V priebehu tehotenstva sa objavili genitálne bradavice, ktoré po pôrode vymizli (akoby spálené a spálené). Otázka: Je pri plánovaní budúceho tehotenstva potrebná liečba a aké genitálne bradavice?

Odpoveď 8. Nie, liečba nie je potrebná. V latentnej forme je vírus ľudskej papilomavatózy prítomný u viac ako 50% žien, ale nevyžaduje liečbu. Aj keď v nasledujúcom tehotenstve a potom s vekom sa papilómy (kandilomy) môžu znovu objaviť ako prejav zníženia imunity, ku ktorému dochádza počas tehotenstva alebo veku. Počas tehotenstva nie je ohrozené plodové kandiloma.

Otázka 9. Dobrý deň! S manželom sme objavili papilomavírus typu 6. Boli sme liečení, teraz sú výsledky negatívne, ale nie je možné tento vírus z tela odstrániť? Aký druh analýzy sa musí vírusu ukázať? Pokiaľ viem, typ 6 nie je ohrozený (onkológia), je to pravda? A potom ma táto otázka mučí takmer každý deň. A druhá otázka – okrem HPV sme našli aj ureaplazmu, kandidózu, gardnerellez (nie sú si istí pravopisom). Všetko vyliečené. Mohli by však tieto choroby viesť k zablokovaniu vajcovodov? Plánujeme tehotenstvo, ale viac ako šesť mesiacov nič nefunguje. Spýtal som sa gynekológa, či by sa skúmavky mali skontrolovať. Povedala, že tieto choroby nespôsobujú adhézie. Je to tak? Naozaj chceme mať dieťa! Vopred vám ďakujem, naozaj sa tešíme na rokovania!

Odpoveď 9. Ahoj! U väčšiny dospelých sú papilomavírusy skutočne v tele neustále prítomné. Ich aktivácia je spojená s rôznymi rizikovými faktormi, ktoré vedú k oslabeniu imunitného systému. Liečba vyžaduje iba aktívne formy vírusu, čo spôsobuje klinické prejavy. Latentné formuláre nevyžadujú žiadnu ďalšiu diagnostiku. Potenciálne onkogény sú takmer všetky vírusy, ktoré vstupujú do ľudského tela, dokonca aj vírus chrípky. počítajúc do toho s týmito úvahami sa nerozumiete. Len žij. Prenášané pohlavné choroby nevedú k obštrukcii vajcovodov, najmä preto, že táto diagnóza sa nepotvrdí. Pol roka je príliš málo času na záver „nič nefunguje“. Kým je čas – je žiaduce, aby ste sa podrobili úplnému vyšetreniu všetkých infekcií TORCH, ktoré, hoci nezasahujú do začiatku tehotenstva, môžu ľahko prerušiť alebo viesť k narodeniu chorého dieťaťa.

Otázka 10. Dobrý deň! Som na webe prvýkrát. Neviem ani, či je vhodné sa na to opýtať. Na mojich veľkých perách sa objavili niektoré útvary. Po prečítaní knihy som sa rozhodol, že najviac to vyzerá ako bradavice. PCR analýza papilomavírusov typu 16,31,33,35 ukázala, že nič nebolo detegované. Gynekológ menoval sviečky Betadine a prednizónovú masť. Ale stále nechápem, že liečim. Nikdy neurobila diagnózu. Možno budete musieť zložiť testy na všetky ostatné vírusy papiloma (existuje ich asi desať), a kde to možno urobiť lacnejšie? Aká to môže byť choroba? A čo by sme mali robiť so svojím manželom: nežili sme žiť celý týždeň, aby sme ho nenakazili. Ale pretože nevieme dôvod, kedy potom "Je to možné"? Prosím, poraďte. Vopred ďakujem.

Odpoveď 10. Ahoj! Poraďte sa s iným gynekológom a ak je to skutočne bradavica (genitálne hádanky), potom nie je potrebné ďalšie vyšetrenie. P.ch. v 100% prípadov ide o infekciu ľudským papilomavírusom. Môžu byť odstránené v kozmetických miestnostiach mechanicky deštrukciou kryo alebo laserom, po ktorej nasleduje lokálne antivírusové ošetrenie. Masť prednizolónu rovnako nie je potrebná. Je možné žiť s manželom, ale pred odstránením kondómu pomocou kondómu. Pravdepodobnosť opätovného výskytu vyrážok sa odhaduje na približne 50/50.

Otázka 11. Dobré popoludnie. Mal som papilomavírus. Bol som liečený. Manžel nie. Bol som uzdravený – nie je ťažké zvládnuť manžela. Hovorí, že keďže nič neuškodí, znamená to, že nemá nič. Otázka znie – je pravda, že u mužov sa papilomavírus neprejavuje a nemá žiadne vážne následky? Čo muži, skôr jeho nositelia? A napriek tomu – ak je testovaný na analýzu (a ešte neprešiel analýzou, dospeli sme k záveru, že ak som chorý, potom je), musí prísť do laboratória alebo môže materiál priniesť na analýzu. Ak áno, ktorý z nich? Je papilomavírus úplne vyliečený? Alebo sedieť v hĺbke a čakať v krídlach? A je možné, že analýza nezistí vírus, a v skutočnosti je? Ďakujem za odpovede.

Odpoveď 11. Dobré popoludnie. Vírus ľudskej papilomavatózy (HPV) je skrytý v tele takmer každého dospelého. Tento vírus nie je možné z tela odstrániť – jednoducho prechádza do latentného (spiaceho) stavu a pri oslabení imunitného systému sa môže opäť zhoršiť. Liečba je podmienená iba prítomnosťou klinických prejavov: papilomavos, condyloma. počítajúc do toho Váš manžel mal pravdu – nemusel byť vyšetrený ani liečený. Lekári často zveličujú onkologické nebezpečenstvo tohto vírusu jednoducho tým, že zastrašujú ženy, buď neznalosťou alebo komerčnými záujmami. Zabudli sme na to, že aj vírus chrípky by mohol spôsobiť rakovinu.

Otázka 12. Dobré popoludnie, taká otázka: Našiel som genitálne bradavice. Žijem s sexuálnym partnerom pol roka (predtým som bol panna), nemá prejavy. Je možné, že je iba nosičom vírusu, stojí za to ho vyskúšať a liečiť. Ďakujem, s úctou, Julia.

Odpoveď 12. Dobrý deň, Julia. Väčšina dospelých (asi 70%) je asymptomatických nosičov tohto vírusu. Preto je možné robiť testy a navyše liečiť iba za prítomnosti klinických prejavov. Aktivácia chronickej infekcie HPV je zvyčajne spojená so stavom imunity a nie s čerstvou infekciou.

Otázka 13. Vážený lekár, pomôžte mi pochopiť. Môj partner zistil, že papilomavírus 18 a 52 (PCR – škrabanie), ako aj cytomegalovírus – krvná PCR budú zamietnuté. a IgG protilátky – výsledok je pozitívny: 30 (normálny: negatívny)

ahoj Našiel som PCR typ 18. Mám 23 rokov. aké je to nebezpečné. Teraz neexistujú žiadne príznaky. párkrát na genitálnych perách. Dostal som sa z bolesti. Podľa typu oparu. Ale neviem s istotou .. Urobil som to sám .. aké nebezpečné to je? A stojí to za to liečiť teraz? kľúčové bunky a zmiešané. hojná baktéria. flóra .. aké nebezpečné to je?

dobré popoludnie Mám 18 typov vírusov, rok som sa liečil.

Leave a Reply