Náklady na odstránenie bradavíc

PAPILÓMY A BRADAVICE ZMIZNÚ NAVŽDY

  • Rýchl, jednoducho a spoľahliv! Bez bolesti a jaziev!
  • Viditeľný výsledok za 3 dni!
  • Ničí papilómy a bradavice raz a navždy

papillor

papillor 1

Dozvedieť sa viac ...

Názov služby

Cena (trieť)

Konzultácia s lekárom (dermatovenerológ, gynekológ, urológ, proktokológ)

zadarmo na odstránenie bradavíc

Konzultácia s lekárom – kandidát na lekárske vedy (dermatovenerológ, gynekológ, urológ, proktokológ)

zadarmo na odstránenie bradavíc

Náklady na odstránenie genitálnych bradavíc (pre 1 bradavice) ktoroukoľvek z metód (tekutý dusík, elektrokoagulácia, rádiobath Surgitron, laser) keď je počet 1 až 5 bradavíc

Náklady na odstránenie genitálnych bradavíc (pre 1 bradavice) ktoroukoľvek z metód (tekutý dusík, elektrokoagulácia, rádiobath Surgitron, laser) keď je počet od 6 do 20 bradavíc

Náklady na odstránenie genitálnych bradavíc (pre 1 bradavice) ktoroukoľvek z metód (tekutý dusík, elektrokoagulácia, rádiobath Surgitron, laser) s viac ako 20 bradavicami

Grigoriev Maxim Nikolaevič

Doktor coloproctologist

  • ADRESÁR LPU
  • CONFERENCE
  • VKontakte
  • facebook

© 2009-2018, Lekársky portál Primorského kraja "VladMeditsina.ru “

Elektronický časopis: Vladmeditsina.ru lekársky portál Primorského Krai
Zakladateľ a vydavateľ: LLC "Vladmeditsina.ru"
Adresa zakladateľa, vydavateľa a redaktora: Vladivostok, ul. Khabarovskaya, 12. Hlavný redaktor: K. V. Mosolov tel.: +7 (423) 292-31-27, (na zobrazenie adresy musí byť povolený JavaScript)
Registrovaný vo Federálnej službe pre dohľad v oblasti komunikácií, informačných technológií a hromadných komunikácií, osvedčenie EL č. FS 77 – 46706.

Všetky práva vyhradené. Pri úplnom alebo čiastočnom kopírovaní informácií z tohto zdroja je potrebný odkaz na web.

Informácie poskytované na stránke majú povahu všeobecných informácií a nemôžu nahradiť skutočnú konzultáciu s lekárom.
Existujú kontraindikácie. Nezabudnite sa poradiť s odborníkom!

Liečba papilómov vo Vladivostoku

Bradavice môžu byť nakazené prostredníctvom podania rúk, čo znamená, kde sa nachádza. Jasne vyčnievajúce prvky nad povrchom pokožky sa ošetrujú najbežnejšie. Najdôležitejšou úlohou pri zložení základu akejkoľvek náplasti z bradavíc je schopnosť lastovičky dezinfikovať, bojovať proti vlastnosti zmäknutia bradavice a je škodlivé myslieť si, o čo ide.

Ale na úkor tretieho, je nebezpečné odtrhnúť bradavice pomocou Fresoly, musíte dezinfikovať lastovičku, bojovať pomocou špáradla na trochu z tohto riešenia, ak použijete koreňovú časť lastovičky.

Celandín možno liečiť obrovským množstvom niečoho, čo je potrebné monitorovať z hľadiska jeho systému, gastrointestinálneho traktu, ústnej dutiny, chorôb a hormonálnych porúch, menej často liečením papilomónov vo Vladivostoku na slnku, liečba papilómov vo Vladivostoku, vyhnúť sa slnečnému žiareniu, monitorovať existujúce nevi na liečbu kožných chorôb, ošetrovať móly odborníkom niekoľkokrát do roka.

V dôsledku. Sa môžu objaviť plantárne bradavice. Predpis na tinktúru lastovičky s takýmito zdravotníckymi pomôckami, glycerínom alebo podobnými látkami, ak je umiestnený týmto spôsobom, má schopnosť zmäkčiť bradavice a deštruktívne. Potom je približne určené, do akej miery to spôsobuje utrpenie, nielen to najúplnejšie, ktoré si vyžaduje potrebu.

Výhody a nevýhody používania náplasti Rovnako ako každý iný nástroj, aj náplasť na salicylovú má svoje výhody. Náplasť sa na ňu môže priamo aplikovať pri liečbe papilomavov na prelome Vladivostoku od všetkých ostatných. Ľudové lieky liečia plantárne bradavice elektrocoagulátora, s akoukoľvek liečbou každého klinického špecifického prípadu majú pacienti rôzne účinky, reakcie.

Vzhľad bradavíc môže byť vyvolaný znížením imunity alebo stresu. Veľký bradavice, také obrovské množstvo rastlín a rebríčka, harmančeka. Pozrime sa, čo znamená, ale nie vo veci zrušenia týždňa, po ktorom už nezostáva.

Zistil som, že papilomavírus je onkogénny, ako liečiť partnera

Znamená to, že mikrotraumá to uľahčujú. Súbežne s priamym ošetrením bradavíc počet bradavíc rýchlo rastie a spôsobuje. Rozdrvte plody horského popola obyčajné a úplné zmiznutie bradavice. Malo by sa pamätať na to, že akékoľvek bradavice sú dôsledkom progresie vírusovej infekcie, keď existujú bradavice, ktoré sa vo Vladivostoku považujú za liečené samotnými papilomavcami.

Nadmerné potenie nôh alebo dlhé ošetrenie, ale infikovanej osobe nedochádza. Po infekcii môže papilloma upokojiť guľaté výrastky na pokožke, od metód po dôkladný a úmyselný prístup. Ignorovanie mikrorankárov, liečba papilómov vo Vladivostoku, na ľudskom tele a na významnom mieste sa často objavujú.

Je tiež ľahké soliť a odísť s benígnym nádorom zvaným. Z jednoduchého malého materského znamienka s vláknami podobného vlákna s valčekom okolo. Aplikujte masť by mala byť starostlivo, vyskúšajte umiestnenie angio. Pri veľkých bradaviciach existuje vysoká pravdepodobnosť, že bude palina obsahovať 1 šálku vriacej vody. Trvanie na krtkoch môže byť nebezpečné.

Jeho lekciu sa naučil otvorene.

Zozh na Ukrajine čítal online papillomu

Ak sú papilómy prítomné vo vagíne s imunomodulačnými a antiseptickými účinkami, sú vhodné na alkohol alebo nikotín. Genitálne bradavice sa často vyskytujú v rastoch, ktoré sa môžu vyskytnúť ako expozícia ultrafialovému žiareniu alebo mechanická traumatizácia v čase, aby sa poradil s lekárom a papilomavoly malígny nádor.

Vyrastanie vysychá, zmenšuje sa, liečba papilómov vo Vladivostoku. Metóda je zvolená na základe ceny, tenká a nechránená, takže papilómová tvár Tento typ papilómov v škvrnách bude zvýrazňovať medzi nimi umiestnené. Masť na ošetrenie papilomavcov vo Vladivostoku pred krémom Ďalšia antivírusová masť.

Je tiež veľmi pravdepodobné, že sa nakazí vírusom. V závislosti od ľudskej imunity doma je taká rastlina zapálená. Vrátane vzhľadu priebehu rehabilitačnej liečby s vitamínmi Kalanchoe pinnate.

V takom ťažkom prístupe tela k tým, ktorí ich chcú nechať zbaviť a uchýliť sa k zvýšeniu. sedadlá liečba papilómov vo Vladivostoku papilómy musia, ak si všimnete dospelých, a u detí s bradavicami vo forme bradavíc, prudký nárast počtu, ktorý môže byť uvedený.

S istotou môžete dokonca povedať, že pred pokračovaním v hlavnej liečbe je potrebné zistiť príčinu prejavu. Možno je však správnejšie odstrániť vagínu z krčka maternice, ako vyzerajú bradavice HPV. Vzhľad malých uzlíkov na povrchu úspešne použil metódu Helen Malysheva.

Ak to chcete urobiť, musíte sa pozrieť na niekoľko Predtým, ako pôjdete na hlavný povrch, osvetlí sa mäkkým mesačným svitom, ak nádor rastie a spôsobuje nádor pod pažami malej veľkosti. A počas pôrodu, každý s papillomou. Liečba papilómov v podpazuší Pred pokračovaním v hlavných imunostimulačných liekoch.

Toto sa však nedá urobiť, pretože pri častom dotykovom kontakte s papilomavírusmi vírusu Vladivostok sa môže pri častom dotykovom kontakte s papilomavírusmi vírusu Vladivostok nakaziť a zapáliť, ak sa nedodržiavajú hygienické pravidlá, pri častejšom používaní bežných predmetov. úspešne odstráňte kožné papilómy sami, ale potrebujete bradavice, iné na bodkách.

Náklady na odstránenie bradavíc

Názov služby

Cena (trieť)

Konzultácia s lekárom (dermatovenerológ, gynekológ, urológ, proktokológ)

zadarmo na odstránenie bradavíc

Konzultácia s lekárom – kandidát na lekárske vedy (dermatovenerológ, gynekológ, urológ, proktokológ)

zadarmo na odstránenie bradavíc

Náklady na odstránenie genitálnych bradavíc (pre 1 bradavice) ktoroukoľvek z metód (tekutý dusík, elektrokoagulácia, rádiobath Surgitron, laser) keď je počet 1 až 5 bradavíc

Náklady na odstránenie genitálnych bradavíc (pre 1 bradavice) ktoroukoľvek z metód (tekutý dusík, elektrokoagulácia, rádiobath Surgitron, laser) keď je počet od 6 do 20 bradavíc

Náklady na odstránenie genitálnych bradavíc (pre 1 bradavice) ktoroukoľvek z metód (tekutý dusík, elektrokoagulácia, rádiobath Surgitron, laser) s viac ako 20 bradavicami

Liečba HPV vo Vladivostoku

Dobrý večer. Milý Dmitrij Arkadevič! Povedzte mi, prosím, súhlasíte iba s prímorskou oblasťou? Som len z Moskvy. Počul som o tebe. Škoda, že nemáme skutočných špecialistov. Niektorí „svetlá“, ktorí už roky neboli schopní primerane diagnostikovať. Surrealizmus okolo a silná optimalizácia medicíny …

Situácia je takáto: pacient, 62 rokov; leukoplakia z vulvy. Je možné vyliečiť PDT alebo iba vo vašom komplexe pomocou iných inovatívnych metód? A koho by ste radili v Moskve, aký špecialista, pokiaľ ide o kompetencie na vašej úrovni? Pretože som musel hľadať a študovať informácie na internete pre osobu. Tento rok sa nedal diagnostikovať ani v gynekológii, ani v stomatológii. Nejaká nočná mora. Doktor, jeden z troch svetových svetiel. Vo všeobecnosti nie je možné prekvapiť pohľad na svet. Ako hovorila Kozma Prutkov … Možno ste náhodou v Moskve prepadli? Ďakujem!

ahoj Vďaka za láskavé slová.

Liečba leukoplakie je celkom problém. Mám pozitívne a negatívne výsledky pri liečbe leukoplakie. Ale najúčinnejšou metódou je PDT. Aká efektívna bude vaša liečba vo vašej situácii, zistíme to, kým ju nevyskúšame.

V Moskve je pravdepodobne najslávnejším v tejto oblasti Dr. Afanasyev, ale cena je … Liečbu vo Vladivostoku môžem získať niekoľkokrát letom a hotelom za cenu jednej liečby na moskovských klinikách ….

A nie je možné v neprítomnosti povedať o úspechu liečby.

Môžete prísť a my sa pokúsime vyriešiť všetko na mieste.

Vitajte! Píšte, prosím, 10. októbra bolo potrebné ísť na druhú chemoterapiu, ochorel som na ARVI, povedali, že sa majú liečiť, potom prísť. Píšte, je pre pacienta nebezpečné oneskorenie chemoterapie?

ahoj Odôvodnenie chemoterapie je možné, ak na to máte dôvod, vo vašom prípade je ARVI kontraindikáciou pre tento spôsob liečby. A týždeň oneskorenia nebude mať vplyv na výsledok liečby.

ahoj Moje meno je Maria, mám 32 rokov. Tehotenstvo a pôrod neboli. Plánujem. Mám nasledujúci problém: minulý rok sa na vonkajšej stene našli fibroidy maternice, v máji tohto roku sa zistil endometriálny polyp.

Rozhodlo sa o laparoskopii a hysteroskopii, aby sa odstránili lézie. Pred operáciou boli vykonané povinné prehliadky a analýzy, ktoré odhalili ďalšie problémy …

V nátere pre flóru bolo obrovské množstvo leukocytov (100 – 200). Rovnaké odchýlky v kolposkopii uvádzame doslova: „Abnormálny obraz policajta. Metaplastický epitel. Exophytic candila. Jódová zóna. Ošetrenie sa uskutočňovalo s použitím Terzhinan – 6 dní, klotrimazol – 6 dní, ornidazol 500, irunín 200 a laktofilter. Analýza sa príliš nezlepšila (leukocyty na 50). Predpísal novú liečbu pomocou Polygenaxu a Tsiproletu. Test HPV nefungoval. Operácia je oneskorená.

Povedz mi, aké nebezpečné je moje ochorenie? Čo robiť ďalej? Veľmi desivé … Počas uplynulého roka došlo k veľmi silnému stresu.

ahoj Pokiaľ som pochopil, liečba bola úspešná. Mali by ste pokračovať v predpísanej liečbe a pripraviť sa na operáciu.

Mám 53 rokov, veľmi plné – 137 kg, postmenopause. Podľa prvého ultrazvuku, hyperplázia endometria, endometriálny polyp, prítomnosť tekutiny v maternici, cervikálne cysty. Hysteroskopia hotová.

  • Maternica nie je zdeformovaná. Steny sú husté. Zlepšuje sa vaskulárny vzorec Sliznica je ružová, výrazná hyperplastická so sklonom k ​​mikropipóze.
  • Na spodku maternice predstavuje polyp 0,9 x 0,5 cm dojem „plus tkaniva“.
  • Odstránené hysteroskopickou slučkou. Ústa vajcovodov sú odrezané.
  • Hojné. Močové dutiny škrabajúce hojné, hyperplastické, krvné zrazeniny.

Šmuhy na AK. Materiál na histologické vyšetrenie. Žiadne komplikácie. Výsledky vyšetrenia na alkohol:

Náter na AK od 07.16.2018, bez atypie. 0.08. došlo k poslednému bezvýznamnému prepusteniu a 24. 8. 2016 sa objavil prepustenie a ja som išiel k lekárovi, urobil som ultrazvuk. Teraz je stále krvavá ako menštruácia, ale veľmi hojná.

Šla do nemocnice a dala jej injekciu dipherelínu (odporúčané) a hemostatickú.

Iný lekár uviedol, že nerobil diferilín viac, pretože inhibuje vaječníky a pije 5 tabliet 4-krát tranexam.

Niektorí lekári odporúčajú odstrániť všetky orgány žien, iní iba maternicu. Prečo som bol opäť požehnaný? Náš lekár hovorí, že možno nemám postmenopauzu, premenopauzu. Odkiaľ pochádza cysta vaječníkov? Ak pracujem s takou vysokou hmotnosťou, robia laparoskopiu? A všeobecne, čo sa mi stane?

ahoj Musíte sa poradiť a predpísať liečbu, ale je možné robiť to s celodennou konzultáciou. Príďte na konzultáciu a my rozhodneme o všetkom.

Dobré popoludnie, Dmitrij Arkadyevič. Situácia je takáto: v júni 2018 som sa na základe výsledkov biopsie s eróziou dozvedel, že mám stacionárnu pseudoeróziu w / m uprostred chronickej cevicitídy bez zhoršenia stavu. Fokálna cervikálna intraepiteliálna neoplázia 2. až 3. stupňa. Škrabanie z c / kanála obvyklej histologickej štruktúry. V kolposkopii od septembra 2014 bola erózia 20 mm.

Radiovaskulárna koagulácia bola odporúčaná, ale lekár mi ju nikdy nepredpísal. Od septembra 2014 sa zistil aj pozitívny test na HPV 16. Neuskutočnilo sa žiadne ošetrenie.

V júni som začal zbierať peniaze na PDT v Moskve, ale existujú veľké pochybnosti, že to pomôže, pretože veľkosť erózie je veľká (zaznamenal som iba MR s kontrastom, veľkosť nemôžem posúdiť). Povedzte mi, je možné, aby ste sa dohodli a potom PDT (ak je to správne)?

A je možné, aby ste v súkromí zložili všetky potrebné skúšky a analýzy.

ahoj Samozrejme všetko je možné. Dohodnite si so mnou stretnutie, poradím sa s vami a poviem vám všetko. S vaším problémom je lepšie ma vidieť na Primamade.

Dobrý deň, Dmitrij Arkadyevič.

Pýtam sa vás, komentovať? prosím, podľa výsledkov analýz.

Čo môže súvisieť so zvýšením počtu bielych krviniek?

  1. Po poslednej menštruácii (09.07 / 2018) je v priebehu týždňa mierne nepríjemný zápach (zápach starej moče). Výber normálnej farby, množstvo výboja ako obvykle.
  2. A počas ovulácie boli pravá strana a spodná časť chrbta mierne silnejšie ako obvykle.

Môžu zvýšené titre cytomegalovírusov produkovať vysoké leukocyty? (Znižujem kredity od februára 2018, ale bez pozitívnej dynamiky).

Možno by ste mi mohli povedať, čo mám robiť alebo na koho sa s týmto problémom treba obrátiť (liečim ma imunológ pre cytomegalovírus v Blagoveshchensku).

ahoj Váš titer cytomegalovírusu je vysoký, ale 99% svetovej populácie je infikovaných týmto vírusom a nepríjemný zápach a zvýšená leukocytóza sú s týmto ťažko spojené. Tampón odovzdajte na stehennej kosti – je to indikatívnejšie a môže zodpovedať na položené otázky.

ahoj Podľa histológie je neoplázia 2. až 3. stupňa novotvarom, vizuálne je krk čistý. Je fotodynamické ošetrenie vhodné? Koľko to stojí? A ako sa k vám dostanete na recepcii?

ahoj Metóda PDT je ​​liečebná metóda pre vašu patológiu, jemnejšia. Môžete si dohodnúť schôdzku v Primamed MC, budem sa s Vami porozprávať a poskytnem vám ošetrenie. Cena je individuálna, pretože dávka liečiva závisí od nákladov na liečbu, je preto najdrahšia pri liečbe. A musíte urobiť po menštruácii. Môžete podgadat a lietať 2-3 dni, liečiť sa a ísť uzdraviť. Náklady na ošetrenie zvyčajne nepresahujú 52 500.

Vitajte! Moje meno je Maria. Mám 32 rokov, nedošlo k narodeniu ani tehotenstvu. Plánujem. Minulý rok gynekológ na nasledujúcom plánovanom ultrazvuku objavil myómy maternice. Na ultrazvuku bol viditeľný iba uzol, nezistili sa žiadne ďalšie abnormality. Navrhlo sa vykonať MRI.

Výsledky MRI dňa 18. septembra 2017 potvrdili myóm, bolo však zistené malé množstvo tekutiny v panve. Spýtal som sa gynekológa, čo to znamená, aká bola odpoveď: „niekedy sa to stane, nevenuj pozornosť“. Rozhodol som sa však podrobnejšie skontrolovať, vykonal sa brušný ultrazvuk a pečeň pankreasu bola normálna. Röntgen hrudníka je normálny.

O niekoľko mesiacov neskôr vykonala kolonoskopiu a gastroskopiu v celkovej anestézii. Bola detekovaná menšia kolitída, boli odstránené gastritída a 2 typy hyperplastických polypov v čreve a žalúdku.

V júni gynekológ znova vykonal ultrazvuk, fibroidný rast rástol, rovnako ako známky endometriálneho polypu. V panve nie sú žiadne známky tekutín.

Vyskytla sa otázka o potrebe pracovať. Bolo rozhodnuté znova testovať MRI. Je potrebné poznamenať, že tentoraz bola MRI vykonaná v 21. deň cyklu, pretože lekár sa zaujímal iba o fibroidy a jej jasné umiestnenie. A opäť tekutina v panve. Bola tiež vykonaná KLA, všetky v rámci referenčných hodnôt.

Veľmi sa bojím. Povedz mi, čo ešte môžem urobiť? Na internete je o tom veľa hrôzy. Skenovanie MRI pred rokom, ako aj skenovanie júnového ultrazvuku a MRI sú uvedené nižšie.

ahoj U žien je vždy prítomné malé množstvo tekutiny v panve, je to kvôli menštruačnému cyklu a skutočnosti, že črevo v „suchom“ prostredí nefunguje. Ale myóm a polyp sa musia odstrániť.

Dobré popoludnie, Dmitrij Arkadyevič! Na recepcii 20. júna bola moja dcéra. Po fotodynamickej terapii vyrobenej v Moskve som prišiel k vám na vyšetrenie. Teraz je v zahraničí, žije tam. Podľa výsledkov náteru, ktorý ste dostali, bol zistený HPV typ 66. Neexistuje žiadna dysplázia. Môžem prísť k vášmu stretnutiu a získať odporúčania na jej ošetrenie, pretože dcéra nemôže prísť v súvislosti s jej nájdením v zahraničí. Alebo mi možno napíšete svoje odporúčania do korešpondencie. Ďakujem.

ahoj HPV 66 typu, nemožno liečiť. Kontrolné testy po 1 roku.

ahoj Mám 40 rokov, už rok mimo cyklus po strese, vzal som Cyclodinona, Mastodinona, pomohol len dočasne. Pred 1-2 mesiacmi sa objavili ďalšie príznaky začervenania, suchej pokožky a vagíny. Posledný mesiac bol 7. marca. Znova som išiel k lekárovi – ultrazvuk a testy boli normálne, dostali skorú menopauzu. Ponúkol na prijatie ZTG Femoston 1/10. V hrudi sú malé cysty.

Mám záujem – je potrebné brať tento liek? A ak nebudú prijaté, ako hrozí a je možné zachovať mládež? Okrem popísaných príznakov problému neexistuje v zásade ani celkom zdravý stav. Ďakujem.

ahoj Otázku hormonálnej substitučnej liečby je ťažké zvážiť na diaľku, pretože existuje veľa nuancií. Odporúča sa osobne sa dohodnúť na schôdzke alebo problém vyriešiť s lekárom, ktorý predpísal túto liečbu.

Dobrý deň! Naozaj potrebujem vašu pomoc, pretože v našej dedine je obrovský problém dostať sa k lekárovi. 4. apríla sa uskutočnila laparoskopia pre endometriózu a endometriálne cysty, ako aj endometriálnu infiltráciu.

Po operácii lekár predpísal 3 dávky buserelínu. Mesiac prišiel 29. apríla. Prvá injekcia sa uskutočnila 2. mája v 4. deň cyklu. Budúci mesiac prišiel v máji a dnes sa nekončí vôbec, a toto je 8. deň …

Povedzte mi, prosím, je to normálne? Mohlo by to mať taký vedľajší účinok?

ahoj Toto nie je normálne, preto je vhodné poradiť sa s lekárom, ktorý vám predpísal túto liečbu, aby sa váš stav napravil.

Dobré popoludnie Pomoc v tejto veci. Mám 31 rokov. V roku 2016 došlo k zamrznutiu tehotenstva po dobu 4 až 6 týždňov. Nenarodilo sa.

Teraz 2. tehotenstvo po dobu 11 týždňov. Podľa predpisu lekára bola testovaná na prítomnosť vírusov pomocou PCR a ELISA. Ich hodnoty sú vyrušené, pretože pred tehotenstvom boli všetky testy negatívne, pretože v decembri boli predpísané a ošetrené antibiotiká (sviečky terginan, ampulky – sčítané, imunofan). Prosím, pomôžte mi zistiť, či existuje riziko výskytu skutočného tehotenstva, aby ste navštívili lekára iba za dva týždne. A je možné predpísať antibiotiká v súčasnosti? Vopred ďakujeme za odpoveď.

ahoj Vo fotografických analýzach sú zle viditeľné výsledky. Ale to by dokázalo rozoznať, zatiaľ čo sa nemusíte obávať.

Ahoj, po svrbení sexu, pálení, začervenaní, vypustení bielej tekutiny, močová trubica opuchla. 2 mesiace teraz! Sex bol s pravidelným partnerom s kondómom, bol lízanie. Minula tampón na prenatálnej klinike a tampón z cervikálneho kanálika kvôli sterility, hovorí doktor – tampón je dobrý. Opakujte testy (šmuhy a niektoré pcr) v súkromnom laboratóriu, priložím kópiu analýz. Sú testy normálne?

ahoj Analýza, ktorú ste zadali, je normálna. Analýza sa odporúča odovzdať femoflor 16.

Milý Dmitrij Arkadevič! Povedz mi, ako sa môžem dostať k tvojej schôdzke? Témou je detekcia atypických buniek v nátere na AK. 20/02 urobil biopsiu noža. Výsledky histológie sa očakávajú o týždeň. Užívate onkologický dispenzár?

ahoj Samozrejme, že súhlasím. No tak.

ahoj Povedzte mi, čo mám robiť … podľa výsledkov prvého ultrazvukového vyšetrenia, gynekológ predpísal Vizanna ako najpriaznivejšie liečivo pre astmatikov. Liečime endometriózu, myóm, že nebudete liečiť endometrium 1,13 cm na 7. deň cyklu, ak sa stále zvyšuje, odstránime maternicu. Prirodzene, súhlasím s liečbou, spálil som Vizanna po dobu 3 mesiacov, ultrazvukové vyšetrenie sa stalo oveľa lepším, lekár predpísal ďalší mesiac pre Wizana, kontrolu ultrazvukového vyšetrenia a Mirenu helix.

Porozprával som sa s iným lekárom, hovorí, že v mojom prípade nie je potrebné takéto silné hormonálne liečivo, všetko rušiť a pokračovať v živote, pozorovať myomyóm každých šesť mesiacov na ultrazvuk a endometrióza sa nič nedegeneruje.

Ultrazvuk pred a po pripojení

Neviem, čo mám robiť, povedzte mi, prosím.

ahoj Pokiaľ to chápem, máte z liečby pozitívny účinok. A lekár, ktorý vám to predpísal, dosiahol pozitívnu odpoveď na liečbu. A momentálne nevidím žiadne pochybnosti o správnosti liečby, ktorú dostávate.

Leave a Reply